Poveži se s nama

Crna kronika

Lopovi proteklih dana baš i nisu bili sretne ruke

Objavljeno

Veliki broj pokušaja krađa proteklog tjedna završile su samo provalom, ali na sreću ništa nije ukradeno, čulo se na ovotjednoj konferenciji za novinare goričke policije.

Jedna od takvih provala bila je u prostorije Crvenog križa i Udruge umirovljenika u koje je provalnik uspio ući, ali ništa nije otuđio. U Leknenom je nepoznatog počinitelja uočio jedan od mještana, pa je odustao od pokušaja provale u trgovinu Mlin i pekare.

Dvije krađe, ipak su završile s manjom materijalnom štetom, riječ je o provali u Dom kulture Galženica, u kojoj je ukradeno oko 850 kuna, a druga krađa dogodila se u Petini 08. siječnja, provalnik je otuđio 4000 kuna, i iako je zatečen u kući, uspio je pobjeći, a policija moli za pomoć, ukoliko prepoznajete muškarca kojeg je opisala vlasnica kuće. Riječ je o muškoj osobi starosti od 30-40 godina, 170cm visok, jače tjelesne građe i tamnije kose.

Bilo je i provala u pušnice s mesom, lopov je u Lukavcu ukrao suhomesnaste proizvode u vrijednosti oko 3000 kuna.

U velikogoričkoj policiji uspjeli su riješiti tri provale u Industrogradnju u Donjoj Lomnici gdje je počinjena šteta u vrijednosti od 65 tisuća kuna, a ukradeni su kablovi, bakar i razni alat. Ove provale izveo je trojac s područja Grada Siska. Riječ je o ocu i njegovim sinovima, a protiv njih je Općinskom odvjetništvu podnesena prijava za počinjenje ova tri kaznena djela.

Crna kronika

Pronađena Fabia ukradena u Novom Zagrebu

Objavljeno

on

Automobil marke Škoda Fabia zagrebačkih registracija policija je jučer, 28. ožujka, u 15.45 sati pronašla u Lazini Čičkoj u Črnkovcu. Vlasnik automobila je 60-godišnjak, a netko mu ga je ukrao nekoliko dana ranije na području Novog Zagreba.

Nastavi čitati

Crna kronika

Tijelo nepoznatog muškrarca pronađeno u rijeci Savi

Objavljeno

on

Policija javlja kako je jučer, 28. ožujka, u 14.30 sati u Strmecu Bukevskom pronađen leš nepoznate muške osobe. Tijelo je bilo u rijeci Savi, a na njemu nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na kazneno djelo. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija traži svjedoke prometne nesreće u Velikoj Mlaki

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba

Objavljeno

on

U četvrtak, 26. ožujka, u 19.20 sati u Velikoj Mlaki na raskrižju Zagrebačke ulice, Ulice Nikole Kramarića i Industrijske, sudarili su se Ford Focus crne boje i Audi zelene boje. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba.

– Kako bi se utvrdile okolnosti prometne nesreće, molimo svjedoke da se jave u Policijsku postaju Velika Gorica na broj telefona 01/6221-144 ili na 192 – mole iz Policijske postaje Velika Gorica.

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno