Poveži se s nama

Crna kronika

Kravarsko: 50-godišnjak napuhao 2,09 promila

Čak 16 vozača prekoračilo dopuštenu brzinu

Objavljeno

Tijekom policijske vikend akcije na širem goričkom području zabilježeno je 45 prometnih prekršaja. Policija je pojačano nadzirala alkohol i brzinu, a rekorder akcije napuhao je 2,09 promila.

„Najveća koncentracija alkohola u organizmu utvrđena je 50-godišnjem vozaču osobnog automobila zaustavljenom u mjestu Kozjača. Izmjerena mu je koncentracija od 2,09 g/kg. Izdan mu je prekršajni nalog i smješten je u prostoriju za zadržavanje do otrježnjenja“, objasnili su iz Policijske postaje Velika Gorica.

Ukupno šest vozača zaustavljeno je u upravljanju vozilom pod utjecajem alkohola, a sankcionirano je i sedam prekršaja nepropisnog parkiranja, četiri prekršaja isteka važenja prometne dozvole, jedno nepropisno korištenje mobitela za vrijeme vožnje i čak 16 prekoračenja brzine.

Crna kronika

Ukrala ženi novčanik u busu, policija ju brzo otkrila

Novčanik još nije pronađen

Objavljeno

on

Policija je jučer zaprimila prijavu o krađi novčanika u autobusu ZET-a koja se dogodila u srijedu. Vrlo brzo, policija je krađu i riješila, te su objasnili kako je žena prišla oštećenoj koja je na leđima imala ruksak te iz njega ukrala novčanik s dokumentima i novcem.

– Krađu je počinila ženska osoba s područja Velike Gorice. Novčanik za sada još nije pronađen, tako da se kriminalističko istraživanje nastavlja kako bi pronašli novčanik – kažu iz policije.

Nastavi čitati

Crna kronika

Cvjetno naselje: Alat ostavio u otključanom kombiju i ostao bez njega

Šteta je 13 tisuća kuna

Objavljeno

on

Iz parkiranog i otključanog kombija u vlasništvu tvrtke iz Zagreba, nepoznati lopov je u noći na srijedu, između 18 i 6 sati, u Cvjetnom naselju u Velikoj Gorici ukrao alat. Tvrtka je tako ostala bez motorne pile, udarne bušilice, dviju električnih kutnih brusilice te nekoliko pari građevinskih rukavica. Šteta je 13 tisuća kuna.

 

Nastavi čitati

Crna kronika

Iz kafića u Gradićima lopov odnio kavu, sok i žesticu

Šteta je 700 kuna

Objavljeno

on

Nepoznati lopov provalio je u subotu između 5.45 i 6.40 sati, odnosno u vremenu od odlaska čistačice do dolaska konobara, u caffe bar Centar u Gradićima.

– Popeo se do jednog PVC prozora i primjenom sile izgurao prozor iz ležišta – kažu iz policije.

Provalnik je ukrao dva kilograma kave, nekoliko vrećica Cedevite te nekoliko boca žestokih alkoholnih pića. Šteta je 700 kuna.

Nastavi čitati

Reporter 398 - 22.10.2020.

Facebook

Izdvojeno