Poveži se s nama

Vijesti

Koncert klasične glazbe u Pokupskom

Nastupit će dječji zborovi Pjevačkog studija Mozartine iz Zagreba…

Objavljeno

Dječji zborovi Pjevačkog studija Mozartine u nedjelju će održati koncert klasične glazbe u crkvi sv. Uznesenja Blažene Djevice Marije u Pokupskom. Program počinje u 12 sati, a namijenjen je svim dobnim uzrastima.

Kroz nastupe predstavit će se tri zbora koja okupljaju djevojčice od 6 do 12 godina: Bachovine, Chopinine i Raveline. Sam koncert organizira udruga Dječji zbor Mozartine, a djevojčice će uz klavirsku pratnju pijanista Ivana Pernickog te uz dirigentice Irenu Curić i Kristinu Horvat izvodit skladbe klasične glazbe poznatih hrvatskih i inozemnih skladatelja.

Vijesti

Covid-19 sedmi dan zaredom zaobišao Veliku Goricu

Objavljeno

on

I dok u Zagrebačkoj županiji bilježimo tri nova slučaja zaraze koronavirusom i to dva slučaja u Jastrebarskom i jedan u Samoboru, Velika Gorica može se pohvaliti kako već sedam dana nema zabilježen nijedan novi slučaj zaraze.

Na području Zagrebačke županije u posljednja 24 sata ozdravile su dvije osobe, po jedna u Ispostavama Samobor i Sveti Ivan Zelina.

Ukupno je u županiji izliječeno 187 osoba, preminulo ih je 11, dok je trenutačno aktivnih slučajeva zaraženih koronavirusom 50.

Nastavi čitati

Vijesti

Usred bijela dana ukrao bicikl s četvrtog kata

Objavljeno

on

Tijekom jučerašnjeg poslijepodneva u ulici Slavka Kolara ukraden je bicikl unatoč tome što nije ostavljen na mjestu koje bi drskim lopovima bilo uočljivo.

„Nepoznati počinitelj ušao je u otključanu stambenu zgradu, potom se stubištem popeo na 4. kat s kojeg je otuđio bicikl marke TREK, crne boje.“ – kažu iz goričke policije.

Vrijednost bicikla je oko 3500,00 kuna.

Nastavi čitati

Vijesti

Novac i alkohol plijen provalnika iz Mičevca

Objavljeno

on

NK Klas iz Mičevca bio je na meti provalnika u noći s 29./30. srpnja. Nepoznati počinitelj obio je prozor, ušao u prostorije kluba, nakon čega je otuđio veću količinu novca, te alkoholna i bezalkoholna pića. Nakon krađe uputio se u nepoznatom smjeru.

Procijenjena šteta je oko 1200,00 kuna.

Nastavi čitati

Reporter 395 - 30.07.2020.

Facebook

Izdvojeno