Poveži se s nama

Vijesti

Kobilić se priprema za veliku proslavu

Objavljeno

U povodu Dana Mjesnog odbora Kobilić, mještani za nedjelju, 21. kolovoza, pripremaju veliku feštu. Na terenu NK Vatrogasac u 10 sati održat će se tradicionalno nadmetanje u starim seoskim igrama. Svaka ekipa imat će najviše pet članova, bilo muških ili ženskih. Prijaviti se trebate najkasnije do početka nadmetanja uz kotizaciju od 50 kuna po ekipi.

 

Organizatori najavljuju dobru zabavu, bez obzira hoćete li sudjelovati u igrama ili samo navijati za svoju ekipu. Natjecatelji će se okušati u nošenju jajeta na žici, skoku u dalj, vožnji tačkama, bacanju kamena, trčanju u vreći, potezanju užeda i ostalim igrama. Najvještiji će biti nagrađeni, dok će svi sudionici i navijači dobiti grah s kobasicama.

 

Vijesti

FOTO VIJEST Članovi goričkog HDZ-a odali počast žrtvi Vukovara

Dva puna autobusa članova i simpatizera stranke otputovala u Grad heroj

Objavljeno

on

U koloni sjećanja od nekoliko desetaka tisuća građana koračalo je i stotinjak članova goričkog HDZ-a. Dva puna autobusa članova i simpatizera stranke u organizaciji Gradskog odbora HDZ-a Velika Gorica uputila su se jučer u Vukovar.

Galerija fotografija

Nastavi čitati

Vijesti

FOTO VIJEST Gorički branitelji posjetili Škabrnju

Položili vijence i zapalili svijeće na spomen–obilježju masovne grobnice poginulih civila i branitelja

Objavljeno

on

Komemoracijom i kolonom sjećanja jučer se obilježila 27. obljetnica stradanja mještana Škabrnje. Predstavnici goričkih braniteljskih udruga i dogradonačelnik Ervin Kolarec položili su vijence i zapalili svijeće na mjesnom groblju i spomen – obilježju masovne grobnice za sve poginulih civila i branitelja.

U nikad duljoj Koloni sjećanja okupilo se 15 tisuća građana iz svih dijelova Hrvatske i susjedne BiH.

Galerija fotografija

Nastavi čitati

Crna kronika

Provala u Odranskom Obrežu

 Ukraden nakit vrijedan nekoliko desetaka tisuća kuna

Objavljeno

on

Sa subote na nedjelju, između 15 i 11 sati provaljeno je u kuću Odranskom Obrežu. Iz kuće na Dragonožečkoj cesti nepoznati provalnik ukrao je nakit vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Policija intenzivno traga za počiniteljem.

Nastavi čitati

Reporter 377 - 08.11.2018.

Facebook

Izdvojeno