Poveži se s nama

Vijesti

Kako steći međunarodno volontersko iskustvo saznajte u Goričkom klubu mladih

Na sva pitanja odgovara Mateja Kušić, koja se prije godinu dana vratila s volontiranja u Litvi

Objavljeno

Kako i gdje se prijaviti te volontiranjem steći novo iskustvo u međunarodnom okruženju i to besplatno, Goričani mogu saznati večeras u 19 sati u Goričkom klubu mladih na predavanju o EVS (European Voluntary Service) koje organizira Udruga Zamisli.

“Nakon kratkog predavanja, na sva pitanja odgovara Mateja Kušić koja se prije godinu dana vratila sa svojeg volontiranja u Litvi. Saznat ćeš koji su joj bili najveći izazovi, kako se nosila s udaljenošću od doma i mamine kuhinje, sve o putovanjima po Baltiku, stjecanju novih prijatelja i još mnogo toga”, kažu iz Goričkog kluba mladih i dodaju kako se za radionicu potrebno prijaviti na e-mail mateja.kusic@zamisli.hr.

Vijesti

FOTO VIJEST Snijeg zabijelio Vukomeričke gorice

Zimska idila iznenadila krajem veljače

Objavljeno

on

Nakon perioda toplog vremena danas je stigla promjena, a tijekom dana promijenila su se četiri godišnja doba. Nakon tuče stigao nam i snijeg.

 

Nastavi čitati

CityLIGHTS

VIDEO Na 5. Obrtničkom forumu predstavljene izmjene i dopune Zakona o obrtu

Početkom 2019. godine u Zagrebačkoj županiji bilo je 5.042 obrta, a početkom ove godine ta se brojka povećala na 5.526. Je li to znak laganog oporavka obrtništva? Odgovor smo dobili na Obrtničkom forumu u Velikoj Gorici – gradu s najvećim brojem obrtnika u Zagrebačkoj županiji.

Objavljeno

on

obrtnički forum

Domagoj Ilečić, pročelnik za poduzetništvo, investicije i EU fondove grada Velike Gorice: “Obrtnici su oduvijek bili pokretač gospodarstva u Velikoj Gorici, i naša snaga, i motor razvoja.”

 

Nastavi čitati

Vijesti

U Pokupskom razmjena starih sorti sjemenja

Predstavit će i projekt “Društvena banka sjemena”

Objavljeno

on

Klub žena Pokupsko i Zelena mreža aktivističkih grupa (ZMAG) organiziraju razmjenu starih sorti sjemenja u Lovačkoj kući u Pokupskom. Svi koji imaju stare sorte sjemenja na razmjenu ih mogu donijeti u nedjelju, 1. ožujka, u 16 sati. Osim razmjene, održat će se i predstavljanje projekta “Društvena banka sjemena” udruge ZMAG iz Vukomerića.

Nastavi čitati

Reporter 389 - 19.12.2019.

Facebook

Izdvojeno