Poveži se s nama

Crna kronika

Izbio požar u obiteljskoj kući

Objavljeno

U obiteljskom domu u Auguštanovcu jučer je u 16,50 sati izbio požar. Iz policije kažu kako je vatra buknula u Ulici Auguštanovec, iz zasad neutvrđenog razloga. Kuća je u vlasništvu 68-godišnjakinje i 47-godišnjaka, a jesu li ukućani bili u njoj za vrijeme požara, za sada nije poznato.

Zagrebačka policija potvrdila je kako nema ozlijeđenih osoba.  Požar su ugasili gorički vatrogasci. Očevid će biti obavljen tijekom dana.

Crna kronika

Provjeravali alkohol i drogu, a rezultat akcije – nula!

Policijski službenici 24 sata su bili na terenu, a najčešći prekršaji bili su oni povezani s prekoračenjem brzine…

Objavljeno

on

Od subote ujutro, od 7 sati ujutro, policajci iz velikogoričke postaje bili su na terenu i provodili akciju “Pojačan i 24-sati nadzor alkohola i droga u cestovnom prometu. Akcija je trajala puna 24 sata, sve do nedjelje u sedam ujutro, a rezultat ove ciljane akcije je – nula! Nije zabilježen biti jedan vozač pod utjecajem alkohola ili droga, ali to ne znači da su policajci bili besposleni…

Naime, u sklopu ove akcije zabilježena su čak 55 prekršaja drugih vrsta, i to ovim redom:
– 48 prekršaja nepropisne brzine
– dva prekršaja nekorištenja pojasa za vrijeme vožnje.
– dva prekršaja nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme vožnje.
– tri prekršaja iz domene prometa.

Uz sve to, važno je i lijepo reći da se za vrijeme provođenja akcije nije dogodila niti jedna prometna nesreća.

Nastavi čitati

Crna kronika

Kvar na akumulatoru uzrokovao požar u radioni

Požar se dogodio u nedjelju u 19,30 sati u A.K.Miošića…

Objavljeno

on

Obavljenim očevidom, policija je utvrdila uzrok požara koji je u nedjelju izbio u radioni 47-godišnjeg vlasnika u ulici Andrije Kačića Miošića u Velikoj Gorici.

– Utvrđeno je da je požar najvjerojatnije izbio uslijed tehničkog kvara na akomulatoru koji je bio prikopčan na punjaču – doznajemo iz policije, a materijalna šteta  nije utvrđena.

Nastavi čitati

Crna kronika

U požaru u Kozjači izgorjelo 200 bala sijena

Šteta je oko 30 tisuća kuna

Objavljeno

on

U požaru koji je u srijedu zahvatio gospodarski objekt i kuću u Kozjači izgorjelo je oko 200 bala sijena, a visina materijalne štete je oko 30 tisuća kuna, javlja policija nakon očevida. I dalje ostaje neutvrđena visina štete na gospodarskom objektu u vlasništvu 38-godišnjakinje.

Podsjetimo, 73-godišnjakinja je 9. lipnja oko 14.40 sati otvorenim plamenom zapalila papir, no vatra je izmakla kontroli te je došlo do zapaljenja sijena. Nakon toga se požar proširio na krovište gospodarske kuće u vlasništvu 38-godišnje članice njene obitelji kao i na gospodarsku zgradu u vlasništvu 72-godišnjaka. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

Nastavi čitati

Reporter 405 - 17.06.2021.

Facebook

Izdvojeno