Poveži se s nama

Crna kronika

Iz svlačionica djeci ukrali mobitele

Ukradena dva Samsunga i jedan iPhone, šteta je 7.200 kuna

Objavljeno

Policija javlja kako su proteklog tjedna više puta prijavljene krađe mobitela iz svlačionica.

Prva od tri gotovo identične krađe dogodila se u Osnovnoj školi Nikole Hribara 14. listopada između 13 i 14,30 sati. Nepoznati počinitelj tada je ušao u svlačionicu dok su djeca bila na satu tjelesnog i iz ruksaka ukrao mobitel Samsung Galaxy J7 vrijedan 1.200 kuna. Dva dana kasnije, u ponedjeljak između 13,30 i 14,10 sati, na isti je način ukraden i mobitel Samsung Galaxy S5 vrijedan 1.500 kuna iz svlačione u Osnovnoj školi Vukovina. Isti dan, između 19 i 20 sati, netko je ukrao i mobitel iPhone 7 vrijedan 4.500 kuna iz svlačionice HNK Gorice.

Crna kronika

Tijekom vikenda zaustavljeno šestero vozača u vožnji pod utjecajem alkohola

Rekorder napuhao 1,36 promila

Objavljeno

on

Tijekom proteklog vikenda gorička policija zabilježila je 32 prometna prekršaja. U Črnkovcu je zaustavljen rekorder vikend akcije, kojem je policija izmjerila 1,36 promila alkohola u krvi. Pedesetogodišnjaku na licu mjesta oduzeta vozačka dozvola i izdan prekršajni nalog. U vožnji u alkoholiziranom stanju uhvaćeno je još petero vozača.

Tijekom akcije 14 vozača uhvaćeno je u prebrzoj vožnji, a sankcionirana su i dva nekorištenja sigurnosnog pojasa, kao i dva prekršaja nepropisnog parkiranja.

Nastavi čitati

Crna kronika

Ukradenim viličarom provozao se do Lomnice

Objavljeno

on

Od 9. do 15. lipnja, na području Velike Gorice i okolice, zabilježeno je dvadeset sedam događaja, od toga sedam kaznenih kaznenih dijela.

Nepoznati počinitelj obio je vrata zagrebačkog poduzeća koje ima sjedište u Velikoj Mlaki, gdje je pronašao originalni ključ viličara, stavio ga u pogon te se odvezao do Donje Lomnice te ostavio otuđeni viličar koji su policijski službenici našli i vratili vlasniku.

Također, 13. lipnja od 12 do 13 sati dogodio se pokušaj provale u obiteljsku kuću u Karlovačkoj ulici. Počinitelj je prišao balkonskim vratima sa stražnje strane obiteljske kuće, obio ih i odustao od daljnje namjere iz nepoznatih razloga.

U proteklih tjedan dana, dvije zapljene opojnih droga dogodile su se u Cvjetnom naselju te jedna na Trgu Stjepana Radića.

Iz policije pozivaju na oprez jer se učestalo događaju krađe novaca iz otključanih kuća.

Nastavi čitati

Crna kronika

Teška prometna nesreća na istočnoj obilaznici

Ozlijeđene tri osobe

Objavljeno

on

Oko 16,05 sati na križanju Avenije Ivana Pavla II. i istočne obilaznice došlo je do teške prometne nesreće. U sudaru su sudjelovala dva osobna vozila, a ozlijeđene su tri osobe. Ozlijeđenima je pomoć pružena u KBC-u Zagreb.

Nastavi čitati
EUROHERC
MONOKL
SOLARIJIzdvojeno