Poveži se s nama

Crna kronika

Iz nezaključane drvene kućice ukrao kopačicu, kosilicu za travu i agregat

Šteta je procijenjena na 20 tisuća kuna

Objavljeno

U noći sa srijede na četvrtak na meti lopova našla se drvena kućica u Selnici Ščitarjevskoj. Naime, kako je drveni objekt smješten na otvorenom poljoprivrednom zemljištu pa kradljivac nije morao strahovati od toga da će ga netko primijetiti. Na ruku mu je zasigurno išlo i to što kućica nije bila zaključana, a u njoj je našao pravo malo blago.

U nezaključanom objektu 66-godišnji vlasnik držao je motornu kopačicu, kosilicu za travu i agregat, koje je lopov uzeo i uputio se u nepoznato. Šteta je procijenjena na 20 tisuća kuna.

Crna kronika

Pa dokad više?! I treći put prometna nesreća na istome mjestu u Mlaki!

Ovo je već treća prometna nesreća na identičnome mjestu u posljednjih 20-ak dana. Prva je, nažalost, imala i smrtne posljedice, a druga i treća definitivno su pokazatelj da ovdje nešto ne štima…

Objavljeno

on

Nisam sigurna što se točno dogodilo, vidjela sam da su tamo kola Hitne pomoći, ali čini mi se da nitko nije ozbiljnije ozlijeđen. Ako sam dobro shvatila, auto koji je išao iz smjera Lomnice udario je ovog koji je iz smjera Gorice skretao u Mlaku, javila nam se čitateljica koja je u oko 15.10 sati na Veliki četvrtak naišla na gužvu na mjestu koje se već može nazivati kobnim…

Međutim, prve informacije nisu bile potpuno točne. Kako neslužbeno doznajemo, u ovom slučaju se ne radi o sudaru, nego u nesreći u kojoj je sudjelovalo jedno vozilo. Iz nepoznatnih razloga vozačica je navodno udarila u stup i značajno oštetila vozila, nastavivši time niz nesreća na istome mjestu.

Na skretanju za Veliku Mlaku nedavno je jedan vozač poginuo, a samo četiri dana istom tome mjestu dogodila se nova prometna nesreća, ovoga puta bez tako strašnih posljedica. Ovo je, dakle, treći put u vrlo kratkom razdoblju da se takvo nešto ponavlja i sve je više jasno da se to ne događa slučajno. Nakon druge nesreće puno se govorilo o semaforima, označavajući njih kao potencijalne krivce, međutim…

– Rad semafora propisan je projektnim zadatkom, odnosno projektom, i programiran je uz suglasnost policije. Mi smo provjerili stanje i ono je uredno, ništa se nije promijenilo. Nema ‘bugova’ na semaforu i on radi uredno – rekao nam je tad pročelnik Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i promet Dubravko Katulić.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija uhvatila 11 pješaka pri prelasku na crveno

Izdana im samo pisana upozorenja

Objavljeno

on

Jučer od 10 do 18 sati na goričkom području policija je pojačano nadzirala ponašanje pješaka u prometu. Tijekom akcije 11 pješaka uhvaćeno je pri prelasku na crveno svjetlo na pješačkom semaforu, a umjesto kazni svima su izdana pisana upozorenja.

Nastavi čitati

Crna kronika

Lopovi provalili u kontejner u Vukomeričkoj ulici

Ukrali opremu za snimanje vrijednu nekoliko stotina tisuća kuna

Objavljeno

on

Tijekom vikenda na meti lopova našao se kontejner poduzeća iz Zagreba u Vukomeričkoj ulici. Nepoznati je počinitelj provalio u kontejner i otuđio opremu za snimanje. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina tisuća kuna.

Nastavi čitati

Reporter 380 - 14.03.2019.

Facebook

Izdvojeno