Poveži se s nama

Crna kronika

Iz kuće u Starom Čiču ukrali zlatni i srebrni nakit

Provalili u prostorije nogometnog kluba iz Novog Čiča

Objavljeno

Na meti lopova jučer se našla obiteljska kuća u Starom Čiču. Nepoznati lopovi iskoristili su odsustvo ukućana i između 8 i 12,30 sati provalili u dom 56-godišnjaka. Nakon što je ispremetao stvari po kući, pronašao je zlatni i srebrni nakit te parfeme. Provalnik se s plijenom uputio u nepoznato. Šteta je procijenjena na 2,5 tisuća kuna.

UKRALI RAČUNALO IZ PROSTORIJA NOGOMETNOG KLUBA DINAMO HIDREL

U noći s 2. na 3. rujna između 20,30 i 8,30 sati provaljeno je u prostorije NK Dinamo Hidrela iz Novog Čiča. Kako bi ušao u objekt provalnik je prvo morao demontirati metalnu rešetku, kako bi okrenuo ručicu na prozoru koji je bio otvoren na kip. Bez većih problema ušao je kroz prozor i ukrao računalo, monitor i tipkovnicu. Vrijednost štete procijenjeno je na 2 tisuće kuna.

Crna kronika

Razbio prozor, ušao u kuću, ali iz nje ništa nije uzeo

Na meti provalnika našla se kuća u Ščitarjevu

Objavljeno

on

Na meti nepoznatog lopova u utorak oko 16,30 sati našla se obiteljska kuća u Ščitarjevu. Nepoznati počinitelj došao je u dvorište obiteljske kuće i pomoću kamena razbio stakla na prozoru u prizemlju kuće. Nakon što je otvorio prozor, kroz njega je ušao u unutrašnjost kuće i počeo premetati stvari. Iz nepoznatog razloga odustao je i uputio se u nepoznato ništa ne otuđivši.

 

Nastavi čitati

Crna kronika

Na Zagrebačkoj ga ulovili s 1,78 promila

Budite na oprezu, policijska akcija noćnih kontrola vozača se nastavlja večeras

Objavljeno

on

U prvom danu policijske preventivno represivne akcije pojačanog nadzora vozila i vozača usmjerene na vozače koji voze pod utjecajem alkohola, prebrze vozače, one koji ne koriste pojas te nepropisno koriste mobitel, na cijelom području Policijske uprave zagrebačke policija je registrirala 123 prometna prekršaja.

Neslavni rekorder na goričkom području je 36-godišnjak kojeg su gorički policajci zaustavili na Zagrebačkoj cesti. Alkotestiranjem su mu izmjerili 1,78 promila alkohola u organizmu.

Policijska akcija noćnih kontrola vozača se nastavlja do 17. veljače, odnosno do kraja vikenda.

Nastavi čitati

Crna kronika

Prvo su eksplozivom razvalili bankomat, a onda su ušli u trgovinu da izvuku novac

Šteta procijenjena na više od 100 tisuća kuna

Objavljeno

on

Nakon završenog policijskog očevida u Maloj Buni poznati su novi detalji o pljački bankomata. Utvrđeno je da su nepoznati počinitelji u bankomat s prednje strane ubacili improviziranu eksplozivnu napravu koju su potom aktivirali. Eksplozijom su uspjeli otvoriti vrata kazeta bankomata koja su se nalazila u unutrašnjosti trgovine, a zatim su ušli su u nju i uzeli novac iz kazeta. Materijalna šteta iznosi više od stotinu tisuća kuna.

Prema svemu sudeći riječ je o profesionalcima koji su znali što rade. Naime, policija se do sada nije susretala s ovom vrstom eksplozivne naprave prilikom pljački bankomata.

Nastavi čitati

Reporter 389 - 19.12.2019.

Facebook

Izdvojeno