Poveži se s nama

Moja županija

Ivanić-Grad sljedeći tjedan u znaku biciklizma

Očekuje nastup oko 250 biciklista iz svih klubova Hrvatske, kao i dolazak biciklista iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Mađarske i drugih zemalja iz regije

Objavljeno

Na području Ivanić-Grada 20. kolovoza održat će se međunarodna cestovna biciklistička utrka „47. Memorijal Stjepan Grgac“. Utrka se boduje za Kup Hrvatske, a sudionici će se moći natjecati različitim kategorijama.

Početnici s obzirom na starost moći će se okušati na tri staze u dužini između 19,6 i 35,7 kilometara. Veterani će voziti dionicu dugu 35,7, kadeti 64,6, juniori 99, a seniori 139 kilometara.

Ove godine Memorijal se vraća na staru stazu po kojoj su se utrke održavale dugi niz godina, od Ivanić-Grada preko Križa i Popovače pa do Kutine i Garešnice.

Organizator ovog natjecanja, Biciklistički klub „Ivanić“ očekuje nastup oko 250 biciklista iz svih klubova Hrvatske, kao i dolazak biciklista iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Mađarske i drugih zemalja iz regije.

Moja županija

U Zagrebačkoj županiji se nastavlja niz bez novozaraženih

To je 10. dan zaredom da nema novih slučajeva

Objavljeno

on

Danas je 10. dan kako u Zagrebačkoj županiji nema novooboljelih osoba od novog koronavirusa, javlja Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije. Do danas u 11 sati evidentirano je 130 osoba kojima je potvrđena bolest COVID-19. Ukupno su do sada izliječene 123 osobe, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

Moja županija

Zagrebačka županija devet dana bez novooboljelih

Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule

Objavljeno

on

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do danas u 11 sati evidentirano je 130 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o istom broju što znači da na području Zagrebačke županije u posljednjih 9 dana nema novooboljelih. Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

Moja županija

Županijski Zavod za javno zdravstvo: U posljednja 24 sata nema novooboljelih

Brojke su iste kao i jučer

Objavljeno

on

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do 11 sati evidentirano je 130 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o istom broju što znači da na području Zagrebačke županije u posljednja 24 sata nema novooboljelih. Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno