Poveži se s nama

Crna kronika

Ispred obiteljske kuće izgorio VW Transporter

Objavljeno

Zbog tehničke neispravnosti električnih instalacija na motoru, u Donjem Podotočju je izgorio kombi VW Transporter 2.0 zagrebačkih registarskih oznaka. U trenutku izbijanja požara vozilo u vlasništvu 39-godišnjaka se nije nalazilo na prometnici, već je bilo parkirano ispred obiteljske kuće.

Iz policije kažu kako je požar izbio jučer oko 16,30 sati , a da su ga ugasili vatrogasci. Materijalna šteta iznosi oko 10.000 kuna.

Crna kronika

Zov bakra privukao lopova

Ni rešetka na prozoru nije ga spriječila da se dočepa bogatog plijena

Objavljeno

on

Proteklog vikenda ne meti lopova na se Lovački dom u Pokupskom. Nepoznati provalnik demontirao je sve bakrene cijevi i spojnice sa sustava centralnog grijanja te se s ukradenim bakrom uputio u nepoznato. Lovačko društvo Sokol oštećeno je za 20 tisuća kuna.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija zbog prebrze vožnje zaustavila 25 vozača

Neprilagođena brzina jedan od najčešćih uzroka prometnih nesreća s najtežim posljedicama

Objavljeno

on

Na području Policijske postaje Velika Gorica provedena je preventivno-represivna akcija „Brzina kretanja vozila“ u kojoj je 25 vozača uhvaćeno u prekršaju.

„Akcija je provedena kako bi se kako bi kod vozača potaknula pozitivna ponašanja u prometu, a u cilju smanjenja broja prometnih nesreća s najtežim posljedicama gdje je najčešći uzrok alkohol i nepropisna brzina kretanja vozila, kao i nepoštivanja prometnih propisa od strane vozača“, poručili su iz PP Velika Gorica.

Nastavi čitati

Crna kronika

Požar traktora u Novom Čiču

Objavljeno

on

Autor

Požar traktora u Novom Čiču. Foto: cityportal.hr

 

Nešto iza 18:30 sati zapalio se traktor u vlasništvu poduzeća Lapor. Pretpostavlja se da je uzrok požara kvar na električnim instalacijama. Šteta nije procijenjena. Požar su ugasili vatrogasci JVV Velike Gorice

Nastavi čitati
ZELENI PRSTEN
EUROHERC
MONOKL
SOLARIJIzdvojeno