Poveži se s nama

Vijesti

Idući tjedan sjednica Općinskog vijeća Pokupskog

Gospodarenje komunalnim otpadom, pristupanje Udruzi općina te izmjene i dopune Statuta glavne točke šeste sjednice

Objavljeno

Članovi Općinskog vijeća Općine Pokupsko po prvi put ove godine sjest će u svoje vijećničke klupe. Šesta sjednica ovog saziva održat će se 9. veljače. Vijećnici će raspravljati o prijedlogu Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada, o izmjenama i dopunama Statuta Općine Pokupsko, o imenovanju Stručnog tima za usklađenje Procjene ugroženosti od požara i Plana zaštite od požara za Općinu Pokupsko te o prijedlogu Odluke o pristupanju Općine Pokupsko u članstvo Udruge općina u Republici Hrvatskoj.

Svoje izvješće o radu za razdoblje od 1. srpnja do 31. prosinca 2017. godine Vijeću će podnijeti načelnik Božidar Škrinjarić.

Crna kronika

Nakon verbalnog sukoba, napao ga nožem

U sukobu s 31-godišnjakom, 25-godišnjak izvukao deblji kraj

Objavljeno

on

Jučer u 15,40 sati u Velikoj Mlaki u autobusu je došlo do verbalnog sukoba između dvoje putnika, a onda se u sukob uključio i treći putnik.

„Nakon verbalnog sukoba 25-godišnjaka i 28-godišnjakinje u autobusu, izbio je verbalni i fizički sukob između 31-godišnjaka i 25-godišnjaka te je 31-godišnjak oštrim predmetom lakše ozlijedio 25-godišnjaka“, poručili su iz PUZ-a.

Ozlijeđenom mladiću liječnička pomoć pružena je u KBC-u Zagreb, a 31-godišnjak je priveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Nastavi čitati

Vijesti

Dođite i pozdravite Marcela

Veliki doček na terasi Sportskog centra Udarnik u Kurilovcu

Objavljeno

on

Grad Velika Gorica i Turistička zajednica pripremili su veliki doček za našeg reprezentativca Marcela Brozovića.

Dočekajmo našeg velikana tamo gdje je počeo prve nogometne korake – na velikoj terasi Sportskog centra Udarnik u Kurilovcu, večeras u 20 sati“, poručili su organizatori.

Nastavi čitati

HOTNEWS

Pozdravite Vatrene

Nogometni junaci proći će Fizirovom i Zagrebačkom ulicom na putu prema Trgu bana Jelačića

Objavljeno

on

Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak oko 14 sati vraća se iz Rusije. Iz Zračne luke Franjo Tuđman autobusom s otvorenim krovom krenut će na svečani doček na Trg bana Josipa Jelačića. Povorka će se kretati trasom Zračna luka dr. Franjo Tuđman – Ulica Rudolfa Fizira – Zagrebačka – Avenija Većeslava Holjevca – Ulica SR Njemačke – Avenija Dubrovnik – Avenija Većeslava Holjevca – Most slobode – Hrvatske bratske zajednice – Ulica grada Vukovara – Savska cesta – Rooseveltov trg – Trg Republike Hrvatske – Frankopanska – Ilica – Trg bana Josipa Jelačića.

Od 14 do 15,30 sati ova trasa bit će zatvorena za promet motornih vozila.

Nastavi čitati
ZELENI PRSTEN
EUROHERC
MONOKL
SOLARIJIzdvojeno