Poveži se s nama

CityLIGHTS

Grupa BEATTA poručuje: Ne odustajem!

Prva pjesma kao rezultat truda, ljubavi prema glazbi i potencijala za budućnost

Objavljeno

Grupa Beatta za Valentinovo je predstavila svoj prvi singl pod nazivom ‘Ne odustajem’ i tako su ostvarili svoj dugogodišnji san za vlastitom pjesmom. Pjesmu izvode 4 lead vokala, točnije dvostruki duet što je poprilično jedinstvena pojava, a za njen nastanak zaslužna je pjevačica grupe Tadeja Molan.

„Pjesmu u potpunosti potpisuje Tadeja: i tekst i glazbu. Napisala ju je u jedno popodne te snimila uz pratnju gitare. Poslala ju je ostatku ekipe koja je ostala instant paf. Poruka ljubavi koja sve pobjeđuje prodire pod kožu na prvo slušanje. Trebalo je puno truda za osmisliti aranžman dostojan kvalitete ove pjesme, no svatko od članova pridonio je maksimalno i rezultat je tu.“, poručuju iz Beatte.

Foto: Beatta Band

Spot je snimljen u Pučkom veleučilištu u Zaprešiću, a za njega je zaslužan slovenski umjetnik Goran Mikić. „Budući da su novi na sceni, logično je bilo u spotu staviti fokus gotovo isključivo na lead vokale. Želja je bila prenijeti emociju koliko god je to moguće.“, ističu članovi grupe.

Današnja postava Beatte sastavljena je 2011.godine, no sam bend je stariji od četvrt stoljeća. Grupu čini 6 izvođača i svi oni pjevaju, a iza sebe imaju barem tisuću odsviranih svadbi. Ipak, poslovni zanos i ljubav prema glazbi su u najmanju ruku jednaki kao i prije, tvrde u Beatti.

Grupa u pripremi ima još pjesama koje namjeravaju snimiti u skoroj budućnosti, no za sada s ponosom predstavljaju svoj autorski prvijenac ‘Ne odustajem’ kojeg možete poslušati na Youtube kanalu ili Facebook-u benda.

Nastavi čitati

CityLIGHTS

Održan prvi “Legalis playground” humanitarni pikado turnir

Objavljeno

on

U nedjelju je u Epic Brozo Caffe baru održan prvi “Legalis playground” humanitarni pikado turnir. Za prvi put okupio se dobar broj sudionika, a ono što je najvažnije skupljeno je velikih 1150,00 kuna uz kojih je stigla i donacija od još 600,00 kuna.

Borba za titulu vodila se do samog kraja, a finalisti su bili Anita Gelo Zidar i Zdravko Vučković. Anita je ujedno vodila ovaj turnir i donirala pehar koji u konačnici nije ostao u njenom vlasništvu jer je Vučković bio taj koji je za nijansu bio uspješniji i precizniji u igranju pikada, te je time postao prvi pobjednik ovog turnira koji će u narednom periodu imati još nekoliko svojih izdanja.

Podsjetimo, “Legalis playground” jedna je akcija koja će dugo trajati. Dalija Zubek došla je na ideju za opremanje dječjih igrališta u mjestima koja ih još nemaju, ili obnovu onih gdje je potrebno donirati neku novu spravu. Ta priča pokrenuta je ove godine. Sela koja imaju gradsko zemljište imaju neka igrališta, ali kako su zapuštena, trebaju temeljitu obnovu. Već je u planu prvo igralište koje ide u realizaciju, ali koje neka to ostane iznenađenje za mještane i dječicu tog naselja. Želite li se i sami uključiti u akciju “Legalis playground” možete to učiniti uplatom na broj računa HR0323600001501571471 s naglaskom “za Legalis playground”.

Nastavi čitati

CityLIGHTS

VIDEO Petek na Gorice, 14. rujna 2018.

Doznajte kako izgleda tradicionalna turopoljska mini sušara koju možete kupiti za 70 kuna

Objavljeno

on

Dobro došli u Petek na Gorice, luđi nego ikad:

Nastavi čitati

CityLIGHTS

VELIKI USPJEH Goričanka Matea Mesić na Svjetskom prvenstvu frizera i kozmetičara u Parizu osvojila brončanu medalju

Ove su godine na natjecanju sudili i hrvatski suci

Objavljeno

on

Na Svjetskom prvenstvu frizera i kozmetičara, koje se u Parizu održavalo od 8. do 10. rujna, 20-godišnja Velikogoričanka Matea Mesić osvojila je brončanu medalju u kategoriji „prestige bridal style“, u konkurenciji 40-ak natjecatelja.

Riječ je o velikom uspjehu mlade Goričanke, obzirom da je na Svjetsko prvenstvo stiglo čak 4000 sudionika iz 50 zemalja. Iz Hrvatske je kao predstavnica Hrvatske obrtničke komore u Pariz stigla delegacija od pet natjecatelja u pratnji trenera, članova Ceha frizera HOK-a. Ove su godine na natjecanju sudili i hrvatski suci. Njih šestero kvalitetnim je suđenjem opravdalo i obnovilo svoje licence.

Natjecatelji koji su predstavljali Hrvatsku na ovogodišnjem prvenstvu nastupili su u različitim kategorijama:

Matija Leninger / Gents individual test (free fade cut) – muška kategorija sa živim modelom

Dejan Vukajlić / Gents individual test (tatoo design) – muška kategorija sa živim modelom

Zdravka Pukec / sr ladies individual test (fantasy stlye individual) – na lutki

Dragutin Sastić / gents commercial cut on manequin head – na lutki

Matea Mesić / Jr ladies combination test (prestige gala style & prestige bridal stlye) –  na lutki

Nastavi čitati
MEGA
ŠTARKELJ
ŠTARKELJ
EUROHERC

Reporter 375 – 06.09.2018.


Izdvojeno