Poveži se s nama

Crna kronika

Gradići: Sudarili se susjeda i susjed pa prebacuju krivnju, poslušajte što su izjavili

Automobili Tončike i Gojka jednostavno su se “poljubili”. Nadamo se da su i vozači nesporazum na kraju riješili – dobrosusjedski

Objavljeno

Dok se autobus ispred njega kretao prema rotoru, autom se vratio unazad da ga propusti pa je udario u mene, što je vidio i vozač autobusa i putnici. Ja izađem iz svoga auta, a on meni kaže da sam ja pukla u njega, priča nam vozačica Seata Tončika Karlović, koja je u Gradiće dolazila iz Petrovine, odmah iza svog susjeda Gojka Lončara, vozača Mercedesa.Foto: Miljenko Milanović/Cityportal.hr

“Ja sam autom stao kada je autobus bio na pješačkom prijelazu i vratio sam se metar nazad. Zatim sam stao i tada me auto lupio. Drugo ne znam ništa”, izjavio je Lončar.

Foto: Miljenko Milanović/Cityportal.hr

U prometnoj nesreći koja se dogodila nešto prije 13 sati nastala je neznatna materijalna šteta jer automobili dvoje susjeda iz Petrovine jednostavno su se “poljubili”. Nadamo se da su i vozači nesporazum na kraju riješili – dobrosusjedski.

Izjave Tončike Karlović i Gojka Lončara:

 

Crna kronika

Nova oružana pljačka trgovine

Razbojnik je ušetao u trgovinu u Ulici Jurja Dobrile i uperio pištolj u djelatnicu

Objavljeno

on

U subotu se na meti naoružanog razbojnika opet se našla trgovina Mlin i pekara. Maskirani muškarac u 19,15 sati ušetao je u trgovinu u Ulici Jurja Dobrile i uperio pištolj u djelatnicu te od nje zatražio novac. U strahu za vlastiti život ona je to učinila, a onda joj je razbojnik naredio da legne na pod. Maskirani muškarac potom se dao u bijeg.

Nastavi čitati

Crna kronika

Mercedes završio na krovu

U tijeku je policijski očevid

Objavljeno

on

Jutros oko 7,40 sati u mjestu Ogulinec dogodila se prometna nesreća. Iz za sada neutvrđenog razloga Mercedes sisačkih registarskih pločica završio je na krovu. Vozilo je ostalo na cesti i u tijeku je policijski očevid, a na D30 otežano se prometuje. Prema informacijama iz policije nema ozlijeđenih.

Foto: Sanjin Vrbanus/ Cityportal.hr

Nastavi čitati

Crna kronika

Pronađen Mercedes Sprinter ukraden početkom mjeseca u Velikoj Mlaki

Osim vozila, poduzeće iz Zagreba ostalo je i bez električnog alata

Objavljeno

on

Policija je jučer oko 10,30 sati u Sesvetama pronašla Mercedes Sprinter zagrebačkih registarskih oznaka koji je u noći s 3. na 4. veljače ukraden iz Zamlačke ulice. Vozilo se nalazilo u krugu skladišta poduzeća u Velikoj Mlaki, a u njemu se nalazio i vrijedan električni alat. Šteta je procijenjena na nekoliko stotina tisuća kuna.

Nastavi čitati

Reporter 378 - 20.12.2018.

Facebook

Izdvojeno