Poveži se s nama

Crna kronika

Gradići: Sudarili se susjeda i susjed pa prebacuju krivnju, poslušajte što su izjavili

Automobili Tončike i Gojka jednostavno su se “poljubili”. Nadamo se da su i vozači nesporazum na kraju riješili – dobrosusjedski

Objavljeno

Dok se autobus ispred njega kretao prema rotoru, autom se vratio unazad da ga propusti pa je udario u mene, što je vidio i vozač autobusa i putnici. Ja izađem iz svoga auta, a on meni kaže da sam ja pukla u njega, priča nam vozačica Seata Tončika Karlović, koja je u Gradiće dolazila iz Petrovine, odmah iza svog susjeda Gojka Lončara, vozača Mercedesa.Foto: Miljenko Milanović/Cityportal.hr

“Ja sam autom stao kada je autobus bio na pješačkom prijelazu i vratio sam se metar nazad. Zatim sam stao i tada me auto lupio. Drugo ne znam ništa”, izjavio je Lončar.

Foto: Miljenko Milanović/Cityportal.hr

U prometnoj nesreći koja se dogodila nešto prije 13 sati nastala je neznatna materijalna šteta jer automobili dvoje susjeda iz Petrovine jednostavno su se “poljubili”. Nadamo se da su i vozači nesporazum na kraju riješili – dobrosusjedski.

Izjave Tončike Karlović i Gojka Lončara:

 

Crna kronika

Na meti lopova našla se jedna gorička škola

Alarmni sustav natjerao provalnike u bijeg

Objavljeno

on

U nedjelju oko 20 sati provalnici su prišli školi i izmaknuli letvicu koja je osiguravala klizni prozor učionice tehničkog odgoja te ušli u nju. Nakon što su izašli iz učionice na hodnik škole, aktivirao se alarmni sustav. Provalnici su se nakon toga dali u bijeg, ništa ne otuđivši.

Nastavi čitati

Crna kronika

Lančani sudar na Zagrebačkoj ulici

U prometnoj nesreći sudjelovala tri vozila

Objavljeno

on

Na Zagrebačkoj ulici oko 13,50 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri vozila. Prema informacijama s terena u sudaru ne ozlijeđenih. U tijeku je policijski očevid.

Nastavi čitati

Crna kronika

Crni niz se nastavlja: Smrtno stradao motociklist

Očevid vodi općinska državna odvjetnica

Objavljeno

on

Danas u 14.20 h došlo je do prometne nesreće na križanju Domovinske i Zagrebačke ulice u Velikoj Kosnici u kojoj je smrtno stradao motociklist. Za sada je poznato samo da su u nesreći sudjelovali kombi vozilo s prikolicom i motocikl.

Očevid je u tijeku, a vodi ga općinska državna odvjetnica, nakon čega će biti poznati detalji.

Nastavi čitati

Facebook

Izdvojeno