Poveži se s nama

HOTNEWS

Gorički karatisti primili priznanja za rezultate u 2017. godini

U Hrvatskom karate savezu prepoznali njihov rad i rezultate

Objavljeno

Na redovnoj skupštini Hrvatskog karate saveza održanoj jučer u Samoboru dodijeljena su priznanja za izuzetne rezultate u 2017. godini. Karate klub Velika Gorica dobio je priznanje u kategoriji klubova, Igor Vrban u kategoriji sportaša, a Goran Živković u kategoriji trenera.

Foto: Facebook/Karate klub Velika Gorica

HOTNEWS

Policija jučer pojačano nadzirala promet

Zabilježeno 20 prometnih prekršaja

Objavljeno

on

Gorička policija jučer je pojačano nadzirala korištenje pojasa i dječjih sjedalica te nepropisno korištenje mobitela u vožnji. Zabilježeno je ukupno 20 prekršaja.

Policija je napisala 17 kazni zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa, dvije zbog nekorištenja dječje autosjedalice i jednu za nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje.

Nastavi čitati

HOTNEWS

Nije se zaustavio na crvenom svjetlu, jeste li ga vidjeli?

Dvoje putnika u autobusu lakše je ozlijeđeno

Objavljeno

on

U petak, 18. svibnja, oko 12.10 sati u Velikoj Mlaki, nepoznati je vozač upravljao osobnim automobilom opel astra, smeđe boje, po kolniku Ulice Nikole Kramarića u smjeru jugozapada. Dolaskom na raskrižje Zagrebačke ulice i Gradske ceste Ž-310900, nije se zaustavio na znak crvenog svijetla na semaforu, već je nastavio vožnju ravno.

Vozač autobusa kojem je bilo upaljeno zeleno svjetlo, kretao se Zagrebačkom ulicom u smjeru jugoistoka, kako bi izbjegao osobni automobil, morao je naglo zakočiti. Dvoje putnika u autobusu lakše je ozlijeđeno. Zbog utvrđivanja točnih okolnosti prometne nesreće iz policije mole očevice da se s korisnim informacijama jave na broj telefona 01/6221-144 ili na 192.

Nastavi čitati

HOTNEWS

FOTO U Gorici otvoren novouređeni Lidl

Želeći biti prvi, u kupnju su pohitali mnogi Velikogoričani

Objavljeno

on

Točno u 8 sati otvorena je trgovina Lidla u Ulici Kneza Ljudevita Posavskog. Izgrađena je na temeljima stare, prema najnovijem konceptu gradnje i dizajna.

“Imamo puno veći prodajni prostor, šire hodnike, veću pekaru, dok će biti i puno veći broj parkirnih mjesta, među kojima će biti i ona za električna vozila s punjačima. Sve to podrazumijeva puno ugodniju kupnju i lakše kretanje u prostoru. Tu je i prostor za prematanje beba“, kaže Marina Dijaković, voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidla.

Novouređenu trgovinu otvorio je gradonačelnik Dražen Barišić, izrazivši zadovoljstvo što je Lidl Hrvatska prije nekoliko godina odabrao upravo Veliku Goricu za sjedište svoje uprave.

“Uskoro će ovdje u blizini biti otvorena i nova zgrada uprave. Sve to dokazuje kako je ta tvrtka u trendu rasta, čime se ponosi i Velika Gorica jer i ona sama raste uz svoj Lidl, u kojem rade mnogi Velikogoričani”, rekao je Barišić.

 

 

Nastavi čitati
MONOKL
SOLARIJ
ReporterIzdvojeno