Poveži se s nama

HOTNEWS

Gorici II seniorski kup Velike Gorice

Objavljeno

Nakon što je druga momčad Gorice za koju igraju većinom igrači rođeni 1998. godine i mlađi odradila uspješnu seniorsku sezonu u JŽNL, ostalo je još finale seniorskog kupa NS Velike Gorice, u kojem su mladi igrači Gorice suvereno prošli sve prepreke. Gradići su prije finala izbacili novog trećeligaša Udarnik, dok je Gorica II u polufinalu bila bolja od Mraclina. Ovogodišnje finale igralo se u Gradićima, a utakmica je privukla dvjestotinjak nogometnih zaljubljenika iz cijele okolice.

Igrači Perice Vidaka su i u ovoj utakmici potvrdili potencijal i kvalitetu, te unatoč tome što je s druge strane stajala vrlo iskusna momčad predvođena Ferenčekom, Bogovićem, Furićem, te dvojicom stranaca koji već duže vrijeme igraju za Gradiće, mlada momčad Gorice nametnula je svoju igru od samog početka, te pobjednik niti u jednom trenutku nije dolazio u pitanje.

Treba svakako spomenuti da je za Goricu u ovoj utakmici debitirao Krizmanić Krešimir koji će tek u srpnju navršiti 17 godina i odigrao vrlo dobro, a po riječima trenera Vidaka od njega u budućnosti u Gorici mnogo očekuju.

14.06.2017. Gradići – U finalu kupa NS Velike Gorice u finalu u Gradićima mlada momčad Gorice II bila je bolja od domaćina 3:1- foto: Nikica Topić/cityportal.hr

Finale Kupa Nogometnog saveza Velika Gorica

GRADIĆI – GORICA II 1:3 (0:1)

GRADIĆI, 14.06.2017. u 18:30 sati; Gledatelja: 200; Suci: Petar Jerbić, Velika Mlaka; Marko Čužić, Velika Gorica; Ivan Mihalj, Velika Mlaka; Delegat: Mario Brlek, Velika Gorica

STRIJELCI: 0:1 Sedlaček (25), 0:2 Sedlaček (59), 0:3 Humeljak (63), 1:3 Bogović (68, 11m)

GRADIĆI: Kovačić, Cedrick Junior, Rajić (Lacković od 55.min), Ferenček, Ekollo (Leder od 63.min), Bogović, Župetić (Fridrih od 63.min), Štefner, Krstanović, Cindrić, Furić (Butković od 63.min)
Trener: Zoran Tomčić

GORICA II: Kamenjašević, Božić, Čurek, Krsnik, K. Krizmanić (Tadić od 65.min), Rajić, Desput, Povoljnjak (Roginić od 65.min), Sedlaček (Matić od 90.min), Lučić (Smolković od 77.min), Humeljak (Perić od 78.min)
Trener: Perica Vidak

HOTNEWS

VIDEO CITY PULS: “Franjo Tuđman” dobio društvo – Viktorija šalje i razglednice!

Između ostalog, pogledajte kako funkcionira Pučka kuhinja u našem gradu i tko je ovogodišnji rekorder u darivanju krvi. Bili smo na Susretu pučkih kazališta u Buševcu, u novom autobusu HNK Gorice i na rundi košarke!

Objavljeno

on

 

Nastavi čitati

HOTNEWS

Smjena u Skupštini: Čičak na mjesto Mikuljana

Na 15. Sjednici većinom glasova članova županijske Skupštine dužnosti je razriješen dosadašnji predsjednik Županijske skupštine Zagrebačke županije Damir Mikuljan.

Objavljeno

on

U odsustvu župana Stjepana Kožića i zamjenice predsjednika Skupštine Ljubice Ambrušec zbog zdravstvenih razloga, članovi Skupštine Zagrebačke županije donijeli su odluku o razrješenju predsjednika Damira Mikuljana, koji je također svoju odsutnost opravdao putovanjem van Hrvatske. Skupštinu je vodio zamjenik predsjednika Skupštine Zvonko Kunić koji je nakon prisege, čestitao novom predsjedniku Mati Čičku. Naime, zajednički klub članova HDZ-a, HSU-a i HNS-a te Klub vijećnika “Stjepan Kožić-nezavisna lista” dogovorili su smjenu predsjednika, a kao kandidata predložili načelnika općine Rugvica Matu Čička, koji je na ovoj sjednici zamijenio HDZ-ovog člana županijske Skupštine Mladena Šestana. “Zahvaljujem se predsjedniku Damiru Mikuljanu na dosadašnjem angažmanu i uvjeren sam da ćemo uz još veće jedinstvo uspjeti dovršiti sve započete projekte do 2021. godine.”, rekao je Čičak.

Nastavi čitati

HOTNEWS

Doznajte kako do poticaja za postavljanje sustava obnovljivih izvora energije

Natječaj za sufinanciranje korištenja obnovljivih izvora energije u objektima sektora poduzetništva trebao biti raspisan početkom 2020. godine

Objavljeno

on

Ured za zaštitu okoliša Grada Velike Gorice u petak u suradnji s Velikogoričkom razvojnom agencijom VEGORA i udrugom Ekoregija Velika Gorica mini-konferenciju za poduzetnike, ali i sve ostale građane, o mogućnostima korištenja energije Sunca za proizvodnju električne energije. Konferencija će se održati u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta s početkom u 10 sati, a govorit će se o najavljenom natječaju za sufinanciranje korištenja obnovljivih izvora energije u objektima sektora poduzetništva, koji bi trebao biti raspisan početkom 2020. godine.

Grad Velika Gorica od 2011. godine i pristupanju Sporazumu gradonačelnika teži ka smanjenju emisija stakleničkih plinova kroz povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije.

U prvoj skupini aktivnosti postignuti su značajni rezultati obnovom stambenog fonda i zgrada javnog sektora, dok se druga skupina aktivnosti temelji na programu „Solarni grad Velika Gorica“ i obuhvaća poticanje korištenje energije sunca za proizvodnju topline i osobito električne energije.

Program konferencije možete preuzeti ovdje, a prijave za konferenciju obavezne su putem on-line obrasca koji se nalazi ovdje.

Nastavi čitati

Reporter 388 - 21.11.2019.

Facebook

Izdvojeno