Poveži se s nama

HOTNEWS

Gorica zatrpala mrežu BiH prvoligaša

Objavljeno

Nogometaši trenera Milinovića odigrali su danas još jednu prijateljsku utakmicu u kojoj su pobijedili BiH prvoligaša Slobodu iz Novog Grada rezultatom 6:1. BiH Novi Grad je za one starije Bosanski Novi, a BiH prva liga ipak nije klasična prva liga jer u toj nama susjednoj zemlji elitni rang natjecanja naziva se Premijer liga dok je prva liga u stvari identična Hrvatskom drugom rangu natjecanja.
Nogometaši Gorice su prvi dio utakmice zaključili vodstvom od 2:0, da bi u golijadi u nastavku došli do konačnog rezultata 6:1.

 

GORICA – SLOBODA (NG) BiH 6:1
VELIKA GORICA – Gradski stadion, pomoćni teren. Gledatelja: 100. Sudac: Mihalj

 

Strijelci: 1:0 Tatar (10), 2:0 Tatar (36), 2:1 Brkić (48) 3:1 Žutić (70), 4:1 Marina (75), 5:1 Zenuni (80), 6:1 Postonjski (81)

 

GORICA: Šušković, Perić, Mikulić, Milanović, Matošević, Žutić, Hodžić, Marina, Španja, Hajduk, Tatar. Još su igrali: Žugaj, Krizmanić, Muhar, Čorić, Zenuni, Vinković, Težak, Vasilj, Postonjski
Trener Damir Milinović

 

SLOBODA: Krupić, Popević, Mešić, Mustedanagić, Žujić, Vojnović, Mijić, Jovanović, Čulibrk, Brkić, Milečević. Još su igrali: Majkić, Gaćeša, Delalić, Ljubišić, Kukavica, Stević, Vranešević.
Trener: Slaviša Božičić

galerija fotografija:

 

HOTNEWS

Još jedan dan bez novooboljelih u Velikoj Gorici i susjednim općinama

Nema novih ozdravljenja

Objavljeno

on

Iz Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije danas su izvijestili kako na području Velike Gorice i susjednih općina nema novooboljelih osoba od COVID-19. Situacija je ista i u ostatku županije, gdje već 22 dana zaredom nije zabilježen niti jedan novi slučaj zaraze koronavirusom.

Na području Zagrebačke županije do sada je ozdravilo osoba, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

HOTNEWS

Otvoren Arheološki park Andautonija

Besplatno se prošetajte i zavirite u prošlost Ščitarjeva

Objavljeno

on

Arheološki park Andautonija otvorio je danas svoja vrata posjetiteljima. Dobra je to prilika da se malo prošetate i zavirite u antičku povijest ovog kraja.

– 16. i 17. svibnja nema organiziranih događanja, no pozivamo Vas da svoje slobodno vrijeme tijekom vikenda provedete u razgledu i šetnji parkom. U subotu 16. svibnja ulaz u Arheološki park Andautonija je besplatan – poručili su iz Arheološkog muzeja u Zagrebu.

Ovo arheološko nalazište možete posjetiti vikendom od 12 do 18 sati, a radnim danom mogu doći samo najavljene grupe. Park je zatvoren u dane blagdana, a više o svim događanjima možete više doznati na web stranici Arheološkog muzeja u Zagrebu.

Nastavi čitati

HOTNEWS

Uručena nova vozila za patronažnu službu

Ključeve vozila ravnatelju županijskog Doma zdravlja Većeslavu Bergmanu uručio je u Samoboru župan Stjepan Kožić.

Objavljeno

on

Patronažna služba Doma zdravlja Zagrebačke županije, u čijim ispostavama radi 61 patronažna sestra, dobila je 11 novih vozila marke  Mitsubishi ukupne vrijednosti gotovo 860 tisuća kuna. Nova vozila uručena su ispred ispostave Doma zdravlja u Samoboru koji je dobio pet vozila, dok će po jedno vozilo koristiti patronažna služba u ispostavama Ivanić-Grad, Jastrebarsko, Sveti Ivan Zelina, Vrbovec, Zaprešić i Dugo Selo.  – U posljednje 3 godine nabavljena su 33 nova vozila, a uz ovaj novi vozni park je to ukupno 44 čija je ukupna vrijednost gotovo 3 milijuna kuna, što dokazuje da kontinuirano ulažemo u zdravstvo.- naglasio je prilikom predaje ključeva vozila župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić.

Patronažna služba sa svojim timovima kućne njege i palijativne skrbi, važan je segment zdravstvene zaštite jer brine o korisnicima od najranije dobi, od kućnih posjeta rodiljama i bebama pa do održavanja zdravlja naših najstarijih stanovnika. Inače, Zagrebačka županija u zdravstvo ulaže i na druge načine, prije svega u energetsku obnovu, a rebalansom Proračuna koji je u pripremi zdravstvo Zagrebačke županije neće biti zakinuto. – Nastavljamo i dalje prema popisu prioriteta iz prošle godine nabavku neophodne opreme, dok su neke nabave uslijed epidemije stavljene na čekanje. – kazao je ravnatelj Doma zdravlja Zagrebačke županije Većeslav Bergman. Nova će vozila pridonijeti kvaliteti zdravstvene zaštite na području Zagrebačke županije kako bi patronažne sestre sigurnije i brže stizale do svojih korisnika.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno