Poveži se s nama

HOTNEWS

Gorica – Vinogradar 4:2 (2:0)

Objavljeno

Nogometaši Gorice odigrali su u subotu na svom terenu i drugu pripremnu utakmicu protiv odlične momčadi Vinogradara. Prvi dio Gorica je odigrala točno onako kako struka i teži, otvoreno, napadački, uz brzi protok lopte te na taj način stvorila niz neugodnosti momčadi iz Mladine. Takva igra donijela je i vodstvo u prvom dijelu od 2:0.  U nastavku Gorica je malo spustila tempo, a Vinogradar je to odmah kaznio pogotkom, no ne zadugo jer je Škvorc svega nekoliko minuta nakon svojim drugim pogotkom podebljao vodstvo na 3:1. Vinogradar smanjuje nakon kaznenog udarca, a Gorica pak svoj ne realizira u 82. minuti nakon prekršaja nad Hajdukom, ali Postonjski 5 minuta prije kraja postavlja lijepim pogotkom na konačnih 4:2.

GORICA – VINOGRADAR 4:2
VELIKA GORICA. Gradski stadion. Igralište sa umjetnom travom. Gledatelja 50. Sudac: Krečak. Pomoćnici: D. Rožić i I. Mihalj (svi iz Velike Gorice).

STRIJELCI: 1:0 – Milanović (16), 2:0 – Škvorc (27), 2:1 – Strjački (51), 3:1 – Škvorc (59), 3:2 – Čuturilo (63 – 11 m), 4.2 – Postonjaski (86).

GORICA: Šušković, Jančetić, Perić, Milanović, Mikulić, Žutić, Lihić, Marina, Tatar, Španja, Škvorc (još su igrali: Vinković, Matošević, Hajduk, Sedlaček, Muhar, Postonjski, Krizmanić, Zenuni)
TRENER: Damir Milinović

VINOGRADAR: Bašić, Golojuh, Špehar, Dalić, Povrženić, Čuturilo, Dedić, Štulec, Filipović, Rihtar, Strjački (još su igrali: Braje, Španić, Medven, Kukavica, Šipuš, Dumjančić)
TRENER: Roy Ferenčina

galerija fotografija:

HOTNEWS

Još jedan dan bez novooboljelih u Velikoj Gorici i susjednim općinama

Nema novih ozdravljenja

Objavljeno

on

Iz Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije danas su izvijestili kako na području Velike Gorice i susjednih općina nema novooboljelih osoba od COVID-19. Situacija je ista i u ostatku županije, gdje već 22 dana zaredom nije zabilježen niti jedan novi slučaj zaraze koronavirusom.

Na području Zagrebačke županije do sada je ozdravilo osoba, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

HOTNEWS

Otvoren Arheološki park Andautonija

Besplatno se prošetajte i zavirite u prošlost Ščitarjeva

Objavljeno

on

Arheološki park Andautonija otvorio je danas svoja vrata posjetiteljima. Dobra je to prilika da se malo prošetate i zavirite u antičku povijest ovog kraja.

– 16. i 17. svibnja nema organiziranih događanja, no pozivamo Vas da svoje slobodno vrijeme tijekom vikenda provedete u razgledu i šetnji parkom. U subotu 16. svibnja ulaz u Arheološki park Andautonija je besplatan – poručili su iz Arheološkog muzeja u Zagrebu.

Ovo arheološko nalazište možete posjetiti vikendom od 12 do 18 sati, a radnim danom mogu doći samo najavljene grupe. Park je zatvoren u dane blagdana, a više o svim događanjima možete više doznati na web stranici Arheološkog muzeja u Zagrebu.

Nastavi čitati

HOTNEWS

Uručena nova vozila za patronažnu službu

Ključeve vozila ravnatelju županijskog Doma zdravlja Većeslavu Bergmanu uručio je u Samoboru župan Stjepan Kožić.

Objavljeno

on

Patronažna služba Doma zdravlja Zagrebačke županije, u čijim ispostavama radi 61 patronažna sestra, dobila je 11 novih vozila marke  Mitsubishi ukupne vrijednosti gotovo 860 tisuća kuna. Nova vozila uručena su ispred ispostave Doma zdravlja u Samoboru koji je dobio pet vozila, dok će po jedno vozilo koristiti patronažna služba u ispostavama Ivanić-Grad, Jastrebarsko, Sveti Ivan Zelina, Vrbovec, Zaprešić i Dugo Selo.  – U posljednje 3 godine nabavljena su 33 nova vozila, a uz ovaj novi vozni park je to ukupno 44 čija je ukupna vrijednost gotovo 3 milijuna kuna, što dokazuje da kontinuirano ulažemo u zdravstvo.- naglasio je prilikom predaje ključeva vozila župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić.

Patronažna služba sa svojim timovima kućne njege i palijativne skrbi, važan je segment zdravstvene zaštite jer brine o korisnicima od najranije dobi, od kućnih posjeta rodiljama i bebama pa do održavanja zdravlja naših najstarijih stanovnika. Inače, Zagrebačka županija u zdravstvo ulaže i na druge načine, prije svega u energetsku obnovu, a rebalansom Proračuna koji je u pripremi zdravstvo Zagrebačke županije neće biti zakinuto. – Nastavljamo i dalje prema popisu prioriteta iz prošle godine nabavku neophodne opreme, dok su neke nabave uslijed epidemije stavljene na čekanje. – kazao je ravnatelj Doma zdravlja Zagrebačke županije Većeslav Bergman. Nova će vozila pridonijeti kvaliteti zdravstvene zaštite na području Zagrebačke županije kako bi patronažne sestre sigurnije i brže stizale do svojih korisnika.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno