Poveži se s nama

HOTNEWS

FOTO VIS Jane raspjevale djecu iz Centra za odgoj i obrazovanje

Objavljeno

VIS Jane već tradicionalno, svake godine dolaze u Centar za odgoj i obrazovanje razveseliti djecu pjesmom. Večeras su mališanima otpjevale neke od svojih najpoznatijih pjesama, kao što su ‘Mi smo Jane, Janice’, ‘Jelica vezuje’ i ‘Lipo ti je kad se kuruz sije’, a djeca iz Centra Janama su poklonili pjesmu ‘Kad si sretan’, koju su zajedno i otplesali.

 

“Jako vole Jane zbog njihova načina pjevanja. Njihovi zvonki glasovi ispune cijelu dvoranu veseljem. Djeca su reagirala velikim pljeskom, ritmizirala su u međuvremenu i radovala se svakom trenutku. Za njih je jako lijepo kada im netko tako dođe i razveseli ih, a pogotovo kada je glazba u pitanju”, rekla je učiteljica u Centru za odgoj i obrazovanje Marina Robotić.

 

“Mi smo niz godina bile gošće u ovoj školi i tu smo održavale svoje probe i tako smo tradicionalno jednom godišnje, u ovo vrijeme, djeci priuštile jedan koncert da svi zajedno pjevamo. Odlična su publika i znaju puno naših pjesama i uvijek ih pjevaju”, komentirala Alina Haraminčić, članica VIS Jane.

 

Galerija fotografija

 

 

 

HOTNEWS

Na goričkom području dva novozaražena

Objavljeno

on

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Velike Gorice u posljednjih 24 sata koronavirusom su zaražene dvije nove osobe. Radi se o jedina dva nova slučaja na području Zagrebačke županije. Do danas je u Gorici zabilježeno ukupno 45 slučajeva COVID-19, 36 ljudi je ozdravilo, a troje umrlo.

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja u zemlje u kojima je pogoršana epidemiološka situacija.

 

Nastavi čitati

HOTNEWS

Počinje ljetni kamp za djecu: Osim kupanja na bazenu, isprobat će i sportove u dvorani

Za aktivan početak ljeta pobrinuo se Gradski bazen Velika Gorica, a na kamp se mogu prijaviti i plivači i neplivači

Objavljeno

on

Zadovoljni prošlogodišnjim odazivom i reakcijama djece, iz Gradskog bazena Velika Gorica odlučili su i ove godine organizirati ljetni kamp za djecu od 7 do 12 godina. Sve počinje 29. lipnja, a trajat će do 17. srpnja, u tri smjene po pet dana. Dio aktivnosti u sklopu ljetnog kampa održava se u Gradskoj sportskoj dvorani. Djeca će u ljetnom kampu imati malu školu plivanja, moći će se slobodno kupati u bazenu, ponudit će im brojne sportske aktivnosti u dvorani, a u svemu će ih  pratiti kineziolozi. Tako će djeca moći isprobati sve sportove koje požele, od graničara do streličarstva.

– Smjena traje pet dana i to smo stavili u period dok roditelji još rade, a prije nego što svi odu na more. Ovo je dobar način da popune vrijeme jer škola će biti gotova, a dosta roditelja ne zna kuda sa svojim mališanima tako da im je ovo idealna prilika. Uz to se djeca bave sportom i zdravo žive, dok roditelji rade ili imaju druge obveze u tom jutarnjem terminu od 8 do 16 sati – objasnio je Darko Ćopić, voditelj Gradskog bazena, i dodao kako prijave traju do 24. lipnja, a prijaviti se mogu i plivači i neplivači.

Ćopić je napomenuo i kako će se pridržavati svih protuepidemioloških mjera koje je propisao Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

 

 

Nastavi čitati

HOTNEWS

Još jedan dan bez novooboljelih u Velikoj Gorici i susjednim općinama

Nema novih ozdravljenja

Objavljeno

on

Iz Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije danas su izvijestili kako na području Velike Gorice i susjednih općina nema novooboljelih osoba od COVID-19. Situacija je ista i u ostatku županije, gdje već 22 dana zaredom nije zabilježen niti jedan novi slučaj zaraze koronavirusom.

Na području Zagrebačke županije do sada je ozdravilo osoba, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno