Poveži se s nama

Vijesti

FOTO VIJEST Etno naseljem Novo Čiče sve češće odjekuje dječji žamor

Od 16. do 20. listopada 2017. godine izletište je posjetilo oko 300-tinjak djece

Objavljeno

Etno naselje Novo Čiče postaje sve popularnije mjesto za izlete djece vrtićke dobi kao i djece od prvog do četvrtog razreda. Od 16. do 20. listopada izletište je posjetilo oko 300-tinjak djece. Čičani su tako ugostili djecu iz dječjih vrtića Delnice, Ciciban i Dobri te učenike osnovnih škola Markuševec, Lekenik i Pokupsko.

Galerija fotografija

Vijesti

Zbog prelaska ceste na crveno policija podijelila upozorenja pješacima

Pješacima su izdali samo pisana upozorenja

Objavljeno

on

U dvodnevnoj preventivno-represivnoj policijskoj akciji “Zaštita pješaka”, 19 i 20. veljače, policija je svoj fokus stavila na prekršaje pješaka, ali i prekršaje vozača nad pješacima. Ovoga puta djelovali su samo preventivno, pa nitko u prekršaju nije dobio kaznu. Tek s opomenom prošlo je 18 pješaka i to zbog prelaska na crveno svjetlo na semaforu.

Nastavi čitati

Vijesti

Za programe i projekte mladih Grad izdvojio 125 tisuća kuna, prijave su u tijeku

Javni poziv otvoren je do 31. listopada ili do iskorištenja sredstva

Objavljeno

on

Grad Velika Gorica poziva udruge mladih i udruge za mlade da prijave svoje programe ili projekte za financiranje. Za to su iz gradskog proračuna izdvojili 125 tisuća kuna, a najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 2.000 kuna, dok je najveći iznos 14 tisuća kuna.

Grad će sredstva dodijeliti programima ili projektima koji potiču mlade na aktivno sudjelovanje u društvu, bave se kulturom, podižu kvalitetu života mladih ljudi u Velikoj Gorici, ali i aktivnostima mladih na ruralnom području.

Javni poziv otvoren je do 31. listopada ili do iskorištenja sredstva u proračunu Grada Velike Gorice za 2020. godinu.

Nastavi čitati

Sport

VIDEO ‘Klincima je nekad nemoguće objasniti da rezultat i nije najvažniji’

Uoči finalnog dana na 14. izdanju Zimske malonogometne lige održana je konferencija za novinare na kojoj su dojmove zbrojili organizatori i sudionici, a ujedno je i najavljena subotu u kojoj ćemo dobiti pobjednike u sve tri kategorije

Objavljeno

on

Dva dana prije nego što Zimska malonogometna liga, natjecanje za djecu od devet do 13 godina, doći svome kraju, na konferenciji za novinare okupili su se voditelj lige Stjepan Grđan, njegova desna ruka Stjepan Petrac, dopredsjednik Zajednice sportskih udruga Darko Blažinčić te predstavnici klubova, Senad Harambašić iz Kurilovca i Zlatko Petrac iz Bune.

Program u subotu počinje u 8.30, a završava oko 20 sati…

Nastavi čitati

Reporter 389 - 19.12.2019.

Facebook

Izdvojeno