Poveži se s nama

Vijesti

FOTO SDP-ovci obilježili Dan antifašističke borbe

Položili vijence i zapalili svijeće Goričanima koji su dali živote za našu domovinu i naš grad

Objavljeno

Gorički SDP-ovci polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na gradskom groblju obilježili su Dan antifašističke borbe. Stranačko izaslanstvo položilo je vijenac kod Kosturnice, spomenika poginulima u NOB-u, a prisjetili su se i poginulih branitelja kojima su kod spomenika Golubice upalili lampaše.

22.06.2017. Velika Gorica – Obilježavanje Dana antifašističke borbe. Foto: SDP

„Moderna Hrvatska utemeljena je na antifašizmu. To stoji i u našem Ustavu. Taj dio naše povijesti zaslužuje jednaku pažnju kao i svi ostali. Antifašističke vrijednosti važne su za razvoj i napredak našeg društva, a prepoznate su i kao zajedničke vrijednosti ujedinjene Europe. Polaganjem vijenaca želji smo odati počast našim sugrađanima koji su dali živote za našu domovinu i naš grad“, rekao nam je Aleksandar Horvat, član SDP-ovog izaslanstva.

22.06.2017. Velika Gorica – Obilježavanje Dana antifašističke borbe. Foto: SDP

Galerija fotografija

Vijesti

VIDEO Promet opet teče prolazom između Plesa i Zračne luke

Objavljeno

on

Prolaz iz Ulice Šandora Brešćenskog prema zračnoj luci zatvoren je prije 24 godine, a za njegovo ponovno otvaranje već pet godina se bori i građanska inicijativa ‘Pleso nije geto’.

24.1.2020. Pleso – Otvoren prolaz iz Plesa prema staroj zgradi zračne luke. Foto: Vanja Stanojević/Cityportal.hr

24.1.2020. Pleso – Otvoren prolaz iz Plesa prema staroj zgradi zračne luke. Foto: Vanja Stanojević/Cityportal.hr

Nastavi čitati

Crna kronika

Oprez! Džepari su među nama i samo vrebaju trenutak vaše nepažnje

Šetala trgovinom otvorene torbe pa ostala bez novčanika

Objavljeno

on

Prošle subote u Kauflandu je iz torbe 57-godišnjakinje ukraden novčanik. Naime, džeparu je bilo dovoljno 15 minuta da iskoristi nepažnju žene koja je trgovinom hodala otvorene torbice. Bila je to više nego dobra prilika za lopova. Vlasnica novčanika ostala je bez 300-tinjak kuna koje su se nalazile u novčaniku, ali što je važnije i svih dokumenata.

– Građani se moraju početi samozaštitno ponašati. Tijekom šopinga ili vožnje javnim prijevozom važno je pripaziti na torbe i držati ih ispred sebe te ih svakako treba zatvoriti, kako bi se lopovima onemogućio ili bar otežao posao – poručio je Nikica Ljubanović, inspektor iz Policijske postaje Velika Gorica.

Nastavi čitati

HOTNEWS

VIDEO City puls: Mali nogomet na Panadiću – mladi zabijaju “k’o veliki”!

Pogledajte i aktualac Gradskog vijeća – panika oko kvalitete zraka u Gorici! Lukavec pozdravlja nastavak aglomeracije, dok mladi ne bježe od poljoprivrede – LAG Vallis colapis objavio natječaj. Saznajte i da li je gripa uzela maha u našem gradu i što nas očekuje u Noći muzeja!

Objavljeno

on

VIDEO

Nastavi čitati

Reporter 389 - 19.12.2019.

Facebook

Izdvojeno