Poveži se s nama

CityLIGHTS

FOTO Pučko otvoreno učilište odjekivalo zvonkim dječjim glasovima

Nastupilo više od 200 mladih pjevača iz sedam zborova

Objavljeno

Velika dvorana Pučkog otvorenog učilišta jučer je odjekivala zvonkim dječjim glasovima. Goričkoj publici predstavili su se mladi članovi sedam pjevačkih zborova, više od 200 mladih pjevača. Povod ovoj veseloj zabavi bio je proslava obljetnice osnivanja dječjega zbora Smiješak iz Samobora, ali i izvrsna prilika da se djeca nađu i pjevaju.

„Djeca su uživala i na pozornici i oko nje, pjevali su, plesali, pljeskali jedni drugima, „kopitali“ se po pozornici. Bili su prava, vesela deca. Na kraju su pomeli tone kolača i sokova koje su donijele mame. Bila je tu i rođendanska torta našega Memija koju su također slasno pojeli i dobro zapamtili“, rekao nam je Siniša Belošević, voditelj ansambla Zlatne godine.

Na jučerašnjoj priredbi, uz slavljenike iz Samobora, nastupili su pjevači KUD-ova Gradići i Nova zora, Dječji zbor HPD „Kučani“, Zbor Osnovne škole „Sesvetski Kraljevec“, Dječji zbor Osnovne škole Eugen Kumičić „ZbrKU“ i Dječji zbor „Zlatni cifreki“.

Galerija fotografija

CityLIGHTS

Kiša spriječila ‘čagicu’, stvar spasio Jozo Bozo

Klizalište privuklo klizače svih uzrasta

Objavljeno

on

Posjetili smo park uz Šetalište Franje Lučića koji će tijekom cijelog prosinca biti epicentar zabave u Velikoj Gorici. Klizalište je privuklo veliki broj klizača svih uzrasta, a prava špica trebala bi krenuti početkom školskih praznika. I ove godine posjetitelji će na malobrojnim štandovima moći pronaći poneku sitnicu kojom će razveseliti drage osobe. Kiša koja padala gotovo cijeli dan dovela je do otkazivanja dječjeg diska na otvorenom, ali je Jozo Bozo ipak spasio stvar. Više u video prilogu.

Nastavi čitati

CityLIGHTS

VIDEO Petek na Gorice: ‘Deset minuta je besplatno, a jedanaesta je moja’

Kontrolira sve po redu, ako ne platite dočekat će vas ‘čestitka’

Objavljeno

on

Petek je na Gorice i treba se urediti i dotjerati. Za vas smo doznali kakve frizure nose Goričani i uređuju li se nešto više petkom. U Muzeju Turopolja u tijeku su pripreme izložbe o Velikom ratu, a doznali smo i koliko dugo se besplatno možete zadržati na javnom parkiralištu. I zato nema vam druge nego Petek na Gorice.

Nastavi čitati

CityLIGHTS

VIDEO Petek na Gorice: ‘Nigdje nije čisto kao u Gorici’

Posljednje pripreme za prosinac prepun zabave

Objavljeno

on

Prosinac je na vratima i hladnoća se uvukla u naš grad. U parku uz Šetalište Franje Lučića niknulo je klizalište, a ispred Muzeja Turopolja postavljen je adventski vijenac. Tijekom prosinca ovo će biti centralno mjesto svih događanja. U tijeku su užurbane pripreme, kako bi sve bilo spremno do nedjelje i paljenja prve adventske svijeće. Dovezena je i teška mehanizacija bez čije pomoći teško da bi stvari bile gotove u na vrijeme.

Nastavi čitati

Reporter 377 - 08.11.2018.

Facebook

Izdvojeno