Poveži se s nama

Moja županija

FOTO Prvi sportski susreti nacionalnih manjina

Objavljeno

Koordinacija nacionalnih manjina Zagrebačke županije, predsjednik Imbro Berkeš, i Vijeće mađarske nacionalne manjine Grada Zagreba, predsjednik Zoltan Balaž Piri, zajednički su organizirali 1. sportske susrete nacionalnih manjina. Susreti su održani u prostoru Osnovne škole Vukovina (subota, 9 prosinca), a pripadnici sedam nacionalnih manjina natjecali su se u četiri sportske grane: malom nogometu, stolnom tenisu, šahu i belotu.

Čelni ljudi Koordinacije i Vijeća, Berkeš i Balaž Piri, bili su vrlo zadovoljni odzivom natjecatelja i kvalitetom sportskih nadmetanja te nastupom Šahovskog kluba HAŠK i Šahovskog kluba gluhonijemih. Pobjednici malonogometnog turnira su Bošnjaci, ispred Makedonaca i Roma. Najbolji strijelac je Damir Orešković, a najbolji vratar Darko Goreta.

Prva tri mjesta u stolnom tenisu osvojili su Miljenko Škrgatić, Denis Sekić i Patrik Kotrle, a nagrađen je i Rafael Kotrle kao najmlađi sudionik Susreta. Poredak najboljih šahista: Darko Švec, Tvrtko Golemović i Stjepan Špilek. U belotu prvo mjesto za Mađare, a 2. i 3. mjesto pripalo je Bošnjacima.

Najbolje ekipe i pojedinci nagrađeni su peharima odnosno medaljama, a predstavnicima manjina uručene su spomen zahvalnice. Za 2. sportske susrete nacionalnih manjina pripreme će uskoro početi, jer su organizatori obećali da će slijedeći Susreti biti organizirani u prikladnije vrijeme (travanj ili svibanj 2018.). Susreti su okončani prigodnim domjenkom.

Galerija fotografija

Moja županija

U Zagrebačkoj županiji se nastavlja niz bez novozaraženih

To je 10. dan zaredom da nema novih slučajeva

Objavljeno

on

Danas je 10. dan kako u Zagrebačkoj županiji nema novooboljelih osoba od novog koronavirusa, javlja Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije. Do danas u 11 sati evidentirano je 130 osoba kojima je potvrđena bolest COVID-19. Ukupno su do sada izliječene 123 osobe, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

Moja županija

Zagrebačka županija devet dana bez novooboljelih

Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule

Objavljeno

on

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do danas u 11 sati evidentirano je 130 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o istom broju što znači da na području Zagrebačke županije u posljednjih 9 dana nema novooboljelih. Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

Moja županija

Županijski Zavod za javno zdravstvo: U posljednja 24 sata nema novooboljelih

Brojke su iste kao i jučer

Objavljeno

on

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do 11 sati evidentirano je 130 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o istom broju što znači da na području Zagrebačke županije u posljednja 24 sata nema novooboljelih. Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno