Poveži se s nama

Vijesti

FOTO ‘Panadić sport’ opet pod krovom

Objavljeno

Nevrijeme je 28. lipnja prouzročilo veliku štetu u Velikoj Gorici i okolici, a olujni vjetar je, između ostalih, potrgao krovni pokrivač i ogolio nosače montažne hale ‘Panadić sporta’. Drvena konstrukcija bila je nepokrivena duže od tri mjeseca i uobičajene aktivnosti (sportska natjecanja) nisu održavana za kišnog vremena.

28.06.2017. – Velika Gorica – Pijavica rastrgala Panadićev balon. Foto: Miljenko Milanović/Cityportal.hr

Nova krovna cerada koju postavlja izvođač radova ‘Kudumija trade’ iz Bjelovara teška je, prema riječima djelatnika, skoro dvije tone (2x950kg). Kompletni radovi trebali bi biti završeni za desetak dana.

Galerija fotografija

Nastavi čitati

Vijesti

Dva breška naselja u utorak bez struje

Opskrba električnom energijom bit će obustavljena od 8 do 14 sati

Objavljeno

on

Zbog radova na elektrodistributivnoj mreži u utorak će bez struje ostati Hotnja i Strezojevo. Struje neće biti od 8 do 14 sati.

U slučaju loših vremenskih uvjeta radovi se odgađaju, poručili su iz HEP ODS-a.

Nastavi čitati

Vijesti

Pokažite veliko srce i spasite nečiji život

Mjesto događanja Dom kulture Galženica

Objavljeno

on

Gradsko društvo Crvenog križa Velika Gorica pokrenulo je novu akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Akcija će se održati u utorak i srijedu u Domu kulture Galženica. Prvi dan krv možete dati od 10 do 18 sati (pauza od 13,15 – 14 sati), a drugi dan od 8 do 14 sati ( pauza od 11,15 – 12 sati).

Nastavi čitati

Crna kronika

Zov bakra privukao lopova

Ni rešetka na prozoru nije ga spriječila da se dočepa bogatog plijena

Objavljeno

on

Proteklog vikenda ne meti lopova na se Lovački dom u Pokupskom. Nepoznati provalnik demontirao je sve bakrene cijevi i spojnice sa sustava centralnog grijanja te se s ukradenim bakrom uputio u nepoznato. Lovačko društvo Sokol oštećeno je za 20 tisuća kuna.

Nastavi čitati
ZELENI PRSTEN
EUROHERC
MONOKL
SOLARIJIzdvojeno