Poveži se s nama

Vijesti

FOTO Okretište autobusa kod OŠ Eugena Kumičića gotovo do početka nastave

Objavljeno

07.08.2019. Velika Gorica. Okretište autobusa kod Osnovne škole Eugena Kumičića. Foto: David Jolić/cityportal.hr

07.08.2019. Velika Gorica. Okretište autobusa kod Osnovne škole Eugena Kumičića. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Radovi na izgradnji prilazne ceste Osnovnoj školi Eugena Kumičića i okretišta autobusa odvijaju se prema planu odnosno postavljenoj radnoj dinamici. Trenutačna slika na gradilištu pokazuje konture budućeg okretišta i parkirališta, nepredviđenog zastoja u radovima nije bilo i voditelj radova Miljenko Vugrinović (VG Komunalac) zadovoljan je dosad učinjenim: ”Sve odrađujemo planski, dosad u protekla tri tjedna sve je teklo glatko i optimist sam da će do početka školske godine 2019./2020. (09. rujna) sve biti finalizirano.”

Galerija fotografija

Vijesti

FOTO VIJEST Snijeg zabijelio Vukomeričke gorice

Zimska idila iznenadila krajem veljače

Objavljeno

on

Nakon perioda toplog vremena danas je stigla promjena, a tijekom dana promijenila su se četiri godišnja doba. Nakon tuče stigao nam i snijeg.

 

Nastavi čitati

CityLIGHTS

VIDEO Na 5. Obrtničkom forumu predstavljene izmjene i dopune Zakona o obrtu

Početkom 2019. godine u Zagrebačkoj županiji bilo je 5.042 obrta, a početkom ove godine ta se brojka povećala na 5.526. Je li to znak laganog oporavka obrtništva? Odgovor smo dobili na Obrtničkom forumu u Velikoj Gorici – gradu s najvećim brojem obrtnika u Zagrebačkoj županiji.

Objavljeno

on

obrtnički forum

Domagoj Ilečić, pročelnik za poduzetništvo, investicije i EU fondove grada Velike Gorice: “Obrtnici su oduvijek bili pokretač gospodarstva u Velikoj Gorici, i naša snaga, i motor razvoja.”

 

Nastavi čitati

Vijesti

U Pokupskom razmjena starih sorti sjemenja

Predstavit će i projekt “Društvena banka sjemena”

Objavljeno

on

Klub žena Pokupsko i Zelena mreža aktivističkih grupa (ZMAG) organiziraju razmjenu starih sorti sjemenja u Lovačkoj kući u Pokupskom. Svi koji imaju stare sorte sjemenja na razmjenu ih mogu donijeti u nedjelju, 1. ožujka, u 16 sati. Osim razmjene, održat će se i predstavljanje projekta “Društvena banka sjemena” udruge ZMAG iz Vukomerića.

Nastavi čitati

Reporter 389 - 19.12.2019.

Facebook

Izdvojeno