Poveži se s nama

CityLIGHTS

FOTO Na božićni koncert u Gradićima stigao je i Djedica

Objavljeno

U Gradićima je održan tradicionalni božićni koncert na kojem je KUD Gradići predstavio plesove iz raznih krajeva Hrvatske, a pjevali su i poznate božićne pjesme.
 

17.12.2016. Gradići – Božićni koncert KUD-a Gradići. Foto: cityportal.hr

“Izveli smo četiri koreografije, predstavile su se dječje grupe, tamburaši te polaznici male tamburaške škole”, kaže predsjednica KUD-a Gordana Kovačić.
 
Osim što su zabavili brojnu publiku, zajedno s vatrogascima razveselili su učenike svoje područne škole darujući im 35 knjiga za lektiru od prvog do četvrtog razreda. Želja Društva je da škola napokon dobije svoju vlastitu knjižnicu, kako školarci ne bi trebali odlaziti u Gradsku knjižnicu.
 
Najmlađe članove KUD-a posjetio je Djed Božićnjak i dijelio im slatkiše.
 

Galerija fotografija:

 

 

CityLIGHTS

VIDEO Petek na Gorice, 12. listopada 2018.

Naš turopoljski galeb otkriva nam na koji način osvaja žene te kojem se sve riziku pritom izlaže

Objavljeno

on

Što prvo pomislite kada kažete Petek na Gorice? Nekome je to prilika za dobru kupnju, drugima za prodaju, a trećima za pronaći svoju bolju polovicu. U videu doznajte što se to važno i povijesno za Goricu dogodilo upravo danas, kakvi su kesteni najbolji za kuhanje, a kakvi za pečenje te kakav specijalitet je za Petek pripremio naš poznati majstor bureka Zvonimir Šimić.

Nastavi čitati

CityLIGHTS

VIDEO Gastro: DVD Kosnica pripremila je najbolju turopoljsku kotlovinu

Podijeljeno je više oko pet tisuća porcija hrane…

Objavljeno

on

I ove godine pokazalo se kako je hrana najbolji mamac za okupljanje velikog broja ljudi! Gastro Turopolja, 17-ti po redu ponovno je oduševio sve! Brojni građani u pratnji svojih najmilijih proveli su nedjelju u srcu Velike Gorice kako bi svi zajedno ručali na otvorenom. Dok su jedni uživali, drugi su kuhali i skuhali najbolju turopoljsku kotlovinu. Prema ocjeni žirija, najbolju kotlovinu pripremila je ekipa DVD-a Kosnica, na drugo mjesto zasjela je ekipa goričke Javne vatrogasne postrojbe dok je treća bila Udruga Žumberačke vile.

Nastavi čitati

CityLIGHTS

VIDEO Petek na Gorice, 12. listopada 2018.

Da je lako, kravicu bi imao svatko, kažu sirari i pohvališe se svojim delicijama s različitim vrstama začina

Objavljeno

on

Drago prodaje pravi lički med, a pčele i saće pronalazi u šumi. Više u video prilogu:

Nastavi čitati

Facebook

Izdvojeno