Poveži se s nama

Moja županija

FOTO Međužupanijsko natjecanje učenica frizerske struke

Objavljeno

28.02.2020. Čakovec. Međužupanijsko natjecanje učenica frizerske struke. Foto: SSŠ VG, David Jolić/cityportal.hr

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih organizirala je Međužupanijsko natjecanje strukovnih škola za učenice frizerske struke po novom programu. Domaćin natjecanja bila je Gospodarska škola Čakovec. Predstavnica Srednje strukovne škole Velika Gorica na natjecanju bila je učenica trećeg razreda (3.e) Ellena Opetuk, u pratnji mentorice strukovne nastavnice Jelene Pauk i Nikolete Kraševac Bilandžija, strukovne nastavnice za pedikerke.

28.02.2020. Čakovec. Međužupanijsko natjecanje učenica frizerske struke. Foto: SSŠ VG, David Jolić/cityportal.hr

Natjecateljice su imale 3 sata za izradu postavljenog zadatka: koloracija i izrada natjecateljske frizure prema zadanom modelu. Prema riječima nastavnice Pauk, materijali koje su dobili od Agencije za pripremu natjecanja nisu bili istovjetni materijalima koji su rabljeni na natjecanju i to je bila manjkavost koja je utjecala na konačni plasman. Pobijedila je predstavnica domaćina, Elena se plasirala na 4. mjesto.

Galerija fotografija

Nastavi čitati

HOTNEWS

COVID-19: 46 pozitivnih osoba na području Zagrebačke županije

Grad Sveta Nedelja ima najveći broj zaraženih.

Objavljeno

on

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije u petak 27.ožujka evidentirano je 46 osoba kojima je dokazana bolest uzrokovana novim koronavirusom, njih oko 1.200 se nalazi u samoizolaciji, a jedna osoba je izliječena.

 Broj oboljelih prema ispostavama Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije:

Iz Zagrebačke županije pozivaju sve stanovnike da poštuju upute Nacionalnog Stožera civilne zaštite jer jedino odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze virusom COVID-19. Podsjećamo također da zbog velike preopterećenosti broja 112:

  1. Ukoliko zovete hitnu pomoć s FIKSNOG telefona nazovite 194 ili 6223 045
  2. Ukoliko zovete hitnu pomoć s MOBILNOG telefona nazovite 6223 045

Nastavi čitati

Moja županija

Božinović donio odluku o uvođenju izvanrednog međugradskog prometa

Putnici su obavezni poštovati mjere Stožera uz obaveznu propusnicu i osobnu iskaznicu!

Objavljeno

on

Načelnik Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske Davor Božinović uveo je izvanredni međugradski prijevoz za zdravstveno osoblje i policijske službenike. Kako bi sustav zdravstva i sigurnosti za vrijeme proglašenja epidemije COVID-19 mogao i dalje funkcionirati uz sve raspoložive djelatnike, tvrtke Čazmatrans, Meštrović prijevoz, Presečki prijevoz  i posebni linijski prijevoznici svakodnevno voze ovim posebnim linijama:

Putnici su obavezni poštovati mjere Stožera uz obaveznu propusnicu i osobnu iskaznicu!

Nastavi čitati

Moja županija

Do hitne pomoći i na alternativnim brojevima telefona

Zbog preopterećenosti broja 112 pomoć dostupna i na druga dva broja

Objavljeno

on

Zbog velike preopterećenosti broja 112, građani Zagrebačke županije hitnu pomoć mogu zatražiti i na broju 01 6223 045, a za korisnike fiksne linije tu je i broj 194.

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno