Poveži se s nama

Vijesti

FOTO Mala Mona ekspresno postala članica HNK Gorica

Objavljeno

15.01.2020. Velika Gorica. Maleni dres HNK Gorica za malenu Monu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Prije dva tjedna na Cityportalu osvanula je vijest o maloj Moni, koja je prije dva tjedna (30. prosinca, nakon ponoći) požurila, prije predviđenog roka, da ugleda svijet. Žureći iz Velike Gorice u rodilište u Zagreb, u Petrovu, roditeljima je pomogla policijska patrola da stignu brzo i sigurno. Porod je protekao glatko, a samo dva tjedna kasnije malena Mona postala je članica prvoligaša HNK Gorica!

15.01.2020. Velika Gorica. Maleni dres HNK Gorica za malenu Monu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Naime, sretni otac male Mone je Saša Sabljak, pomoćni trener u goričkom prvoligašu. Sportski direktor HNK Gorica Nikoličius Mindaugas, povodom povećanja obitelji Sabljak, darivao je danas na treningu Saši maleni dres s brojem 1 za Monu i tako je simbolično učlanio u HNK Goricu. Kako se oko Mone sve dešava izuzetno hitro, za očekivati je da će se pojaviti na nekoj od utakmica u proljetnom dijelu prvenstva.

Galerija fotografija

Nastavi čitati
Reklama

Vijesti

VIDEO City puls: Na biciklu do Zagreba i natrag? DA!

Pogledajte i zašto je potpisana Deklaracija dobre energije, te kako je šopingirati u novoj trgovini u gradu!

Objavljeno

on

Nastavi čitati

Vijesti

Dražen Barišić doveden u prostorije PNUSKOK-a na ispitivanje

Iz ureda gradonačelnika su rekli kako je Dražen Barišić sam otišao u sjedište PNUSKOK-a

Objavljeno

on

Nakon što mu je skinut imunitet, uhićen je gradonačelnik Dražen Barišić i HDZ-ov dojučerašnji saborski zastupnik.

– Moj klijent je doveden u prostorije PNUSKOK-a – kazao je odvjetnik Ljubo Pavasović Visković za Mediaservis.

O uhićenju su se oglasili iz Grada Velike Gorice.

– Nakon odluke Sabora o skidanju imuniteta, gradonačelnik Dražen Barišić sam je otišao u sjedište PNUSKOK-a – stoji u kratkom priopćenju iz ureda gradonačelnika.

Nastavi čitati

Crna kronika

Opljačkani kuće, aparat za tople napitke i Veterinarska stanica Velika Gorica

Objavljeno

on

U proteklom tjednu gorička policija zabilježila je veći broj kaznenih djela, a među njima se posebno ističu provale. Najveću štetu pretrpio je vlasnik kuće u Šenoinoj ulici kojemu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 11. do 13. rujna iz kuće ukrao zlatni nakit vrijedan oko 10 tisuća kuna. Naime, lopov je ušao u dvorište i tamo našao stolac na koji se popeo kako bi prikladnim alatom obio prozor i ušao u kuću.

U noći na 14. rujna u Zagrebačkoj ulici 63 netko je provalio u samoposlužni aparat za tople napitke, koji se nalazio u ograđenom prostoru autopraonice. Nepoznati počinitelj je došao do parkirališta gdje se nalazi i automat klub, preskočio metalnu ogradu te odvijačem obio aparat. Ukrao je manju količinu kovanica.

Nova pljačka dogodila se tijekom večeri 16. rujna u vremenu od 22.30 do 22.50 sati. Lopov je provalio u Veterinarsku stanicu Velika Gorica u Sisačkoj ulici kroz djelomično otvoren prozor i od tamo ukrao polog novca. Šteta je oko 500 kuna.

Nekoliko tisuća kuna s kredenca plijen je lopova koji je u noći na 16. rujna u mjestu Zgurić Brdo ušao u otključanu kuću u vlasništvu 87-godišnjaka. Još jedan sličan slučaj, koji je možda mogao biti spriječen da je vlasnica zaključala kuću, dogodio se i dan ranije u jutarnjima satima, između 5 i 8 sati. Tamo je lopov došao do otključane kuće i ukrao novčanik s manjom svotom novca, ali i dokumentima.

Nastavi čitati

Reporter 396 - 27.08.2020.

Facebook

Izdvojeno