Poveži se s nama

CityLIGHTS

FOTO Goričkim ulicama, 2. ožujka 2016.

Objavljeno

U fitness parku na otvorenom kod Pučkog učilišta sreli smo gospođu Anu koja je sunčan dan iskoristila za rekreaciju. Kaže kako je idealna kombinacija promrzle kosti ugrijati na suncu i aktivirati sve mišiće u tijelu.

Goričkim ulicama 02.03 (10)

„Jako je korisno za zdravlje i šetnja i rekreacija. Ma sve, samo da se ne sjedi doma. Najgora opcija je doma se zatvorit i biti pred TV-om i kompjuterom“, ispričala nam je Ana.
 
Dok je ona na spravi vježbala sama, u grad s unukom stigla je Anđa. Željela je iskoristiti svaki trenutak na otvorenom jer toplo i sunčano vrijeme, kaže, neće još dugo potrajati.

 

 „Šetamo malo, izašli smo na ovaj krasan dan. Čuli smo da će se sutra pogoršati vrijeme. Izaći na svjež zrak puno mi znači, osobito zbog unuka“, istaknula je Anđa.

 

Goričkim ulicama 02.03 (6)

Ilona je s prijateljicom Ivankom sjela na terasu jednog goričkog kafića. Iako joj odgovara sunce, podsjeća na staru poslovicu koja pak upozorava da sunce u ovo vrijeme treba izbjegavati.

 

 „Moramo se sunčati da malo narastemo, šalim se. Kažu kako ovo proljetno sunce nije zdravo. Ima izreka: bolje da te zmija ugrize nego proljetno sunce oprži!“, poručila je Ilona.

 

 „Moja mama je isto znala reći tu poslovicu, ali danas mi je baš odgovaralo to sunce. Skroz me je oporavilo. U kući sam bila skroz depresivna, a ovdje vani depresija je potpuno nestala“, dodala je Ivanka.

 

Galerija fotografija:

 

CityLIGHTS

Ivana Kindl u svom gradu snimila spot za pjesmu ‘Ostavljaš me samu’

‘Smrzla sam se i spigala, ali za dobru artističku ideju može sve!’

Objavljeno

on

Za snimanje video spota za pjesmu ‘Ostavljaš me samu’, naša sugrađanka Ivana Kindl izabrala je upravo svoj grad i to dvoranu u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica.

– Ideja za spot je odlična i jedva čekam da vidite finale. Dinkec i ja imamo sličan senzibilitet, za dobru artističku ideju može sve! Spigala sam se snimajući u ležećem položaju na kazališnim daskama, smrzla se vani na – 3 s ogoljenim ramenima, ostala u jednom trenutku obavijena samo crvenim trakama zalazeće ljubavi… silueta u crvenom me potezala,vukla, čupala zadnje niti te nesretne ljubavi… Danas me cijelo tijelo boli, ali osjećaj je neopisivo dobar. Kad radiš s ekipom koja je pouzdana i organizirana nema stresa, samo dobra vibra – napisala je na svom Facebook profilu popularna pjevačica.

Nastavi čitati

CityLIGHTS

FOTO Goričani uz glazbu i kuhano vino dočekali 2020. godinu na otvorenom

Objavljeno

on

01.01.2020. Velika Gorica. Doček Nove 2020. godine. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Brojni Goričani su u organizaciji Grada Velike Gorice i Turističke zajednice Velike Gorice na otvorenom na prostoru kod Muzeja Turopolja dočekali 2020. godinu. Kuhano vino i glazba Tamburaškog sastava Harmonija poticali su raspoloženje građana koji su odlučili dočekati novu godinu izvan toplih domova odnosno gastronomskih destinacija. Nakon odbrojavanja (vodila ga je moderatorica Ana Katuluć) odnosno početka 2020. godine i velikog vatrometa, okupljenim građanima obratio se gradonačelnik Dražen Barišić, u društvu s predsjednicom Turističke zajednice Miladom Mesarić.

01.01.2020. Velika Gorica. Doček Nove 2020. godine. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Gradonačelnik je bio kratak, kao i prije godinu dana, zaželio svim svojim sugrađanima da ostvare sve svoje osobne želje i da im njihovo ispunjenje učini život mnogo ugodnijim. Iako je Harmonija nakon gradonačelnikove čestitke nastavila svirkom i pjesmom, prostor ispred pozornice ubrzo se prorijedio.

01.01.2020. Velika Gorica. Doček Nove 2020. godine. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Drugačija situacija je bila u punim goričkim lokalima, gosti su u slavljeničkom raspoloženju svoje druženje produžili do ranih jutarnjih sati.

Galerija fotografija

Nastavi čitati

CityLIGHTS

FOTO Najmlađi su dočekali Novu 2020. godinu prije ponoći

Objavljeno

on

31.12.2019. Velika Gorica. Dječji doček Nove 2020. godine. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Novu 2020. godinu najmlađi su sa svojim roditeljima, djedama i bakama dočekali večeras već od 17 sati na prostoru kod Muzeja Turopolja. Dječji doček nove godine počeo je interaktivnom novogodišnjom pričaonicom za djecu ”Pričom te zovem”, u kojoj su djeca oduševljeno sudjelovala. Pričaonicu je vodila moderatorica, glumica i plesačica Ana Katulić.

31.12.2019. Velika Gorica. Dječji doček Nove 2020. godine. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Nakon toga uslijedila je atraktivna ‘vatrena’ predstava ”Vatreni show Triko Cirkus Teatra”. Trikovi i egzibicije maestra s vatrom bili su popraćeni velikom pozornošću i dugim pljeskom.

31.12.2019. Velika Gorica. Dječji doček Nove 2020. godine. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Za kraj je izveden veliki vatromet, a zadovoljna djeca su sa svojim najmilijima krenuli doma i sanjati će dječje snove kada im Nova godina u ponoć pokuca na prozor.

Galerija fotografija

Nastavi čitati

Reporter 389 - 19.12.2019.

Facebook

Izdvojeno