Poveži se s nama

HOTNEWS

FOTO Danas na HVIDR-a kupu ‘popravni’ ispit za sve ‘ponavljače’

Objavljeno

29.12.2019. Velika Gorica. 28. malonogometni turnir HVIDR-a kup, 01.kolo. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Drugog dana na malonogometnom turniru 28. HVIDR-a Kup 2019./2020. u Gradskoj sportskoj dvorani nije bilo previše uzbuđenja i dramatike, jer su favoriti glatko pobjeđivali i osigurali mjesto u drugom krugu. Samo je jedna utakmica odlučen izvođenjem udaraca sa 7m, Props Store Don Program je bio uspješniji od Centroplinomont Keraterma. U posljednjoj utakmici jučerašnjeg programa CB Bobi je bio vrlo uvjerljiv protiv momčadi VG 2010, u drugih 15 minuta Matija Šimun je postigao hattrick.

29.12.2019. Velika Gorica. 28. malonogometni turnir HVIDR-a kup, 01.kolo. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Danas su na programu utakmice repesaža, svi gubitnici u prvom kolu u međusobnim duelima će odlučiti tko ide u drugo kolo odnosno za koga je natjecanje završeno. Prva utakmica počinje u 17 sati.

Galerija fotografija

28.HVIDR-a Kup 2019./2020.

Nedjelja, 29.12.2019. – 01. kolo

Rost Šport – Taxi Bračić CB Simfonija 2:5, CB Epic Brozo – CB Vuglec Matičević 4:1, Props Store Don Program – Centroplinomont Keraterm 2:2, 4:3-7m, MNK Kobiljak – Croatia osiguranje 2:5, CB Bobi – VG 2010 4:0, SC Flegar Splat Biomed – Aqua Invest 3:0, CB Baltazar – No Name (repesaž) 3:0 (b.b.).

Raspored (repesaž)  Ponedjeljak, 30.12.2019.

17:00 VG 2010 – Marin Promet, 17:40 Pepsi Oporovec – Aqua Invest, 18:20 Bekament d.o.o. – CB Vuglec Matičević, 19:00 Rost Šport – CB Roko 01Portal, 19:40 MNK Kobiljak – Mexpo AŠ Galek, 20:10 Centroplinomont Kerateram – UO Cvetnić.

HOTNEWS

Još jedan dan bez novooboljelih u Velikoj Gorici i susjednim općinama

Nema novih ozdravljenja

Objavljeno

on

Iz Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije danas su izvijestili kako na području Velike Gorice i susjednih općina nema novooboljelih osoba od COVID-19. Situacija je ista i u ostatku županije, gdje već 22 dana zaredom nije zabilježen niti jedan novi slučaj zaraze koronavirusom.

Na području Zagrebačke županije do sada je ozdravilo osoba, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

HOTNEWS

Otvoren Arheološki park Andautonija

Besplatno se prošetajte i zavirite u prošlost Ščitarjeva

Objavljeno

on

Arheološki park Andautonija otvorio je danas svoja vrata posjetiteljima. Dobra je to prilika da se malo prošetate i zavirite u antičku povijest ovog kraja.

– 16. i 17. svibnja nema organiziranih događanja, no pozivamo Vas da svoje slobodno vrijeme tijekom vikenda provedete u razgledu i šetnji parkom. U subotu 16. svibnja ulaz u Arheološki park Andautonija je besplatan – poručili su iz Arheološkog muzeja u Zagrebu.

Ovo arheološko nalazište možete posjetiti vikendom od 12 do 18 sati, a radnim danom mogu doći samo najavljene grupe. Park je zatvoren u dane blagdana, a više o svim događanjima možete više doznati na web stranici Arheološkog muzeja u Zagrebu.

Nastavi čitati

HOTNEWS

Uručena nova vozila za patronažnu službu

Ključeve vozila ravnatelju županijskog Doma zdravlja Većeslavu Bergmanu uručio je u Samoboru župan Stjepan Kožić.

Objavljeno

on

Patronažna služba Doma zdravlja Zagrebačke županije, u čijim ispostavama radi 61 patronažna sestra, dobila je 11 novih vozila marke  Mitsubishi ukupne vrijednosti gotovo 860 tisuća kuna. Nova vozila uručena su ispred ispostave Doma zdravlja u Samoboru koji je dobio pet vozila, dok će po jedno vozilo koristiti patronažna služba u ispostavama Ivanić-Grad, Jastrebarsko, Sveti Ivan Zelina, Vrbovec, Zaprešić i Dugo Selo.  – U posljednje 3 godine nabavljena su 33 nova vozila, a uz ovaj novi vozni park je to ukupno 44 čija je ukupna vrijednost gotovo 3 milijuna kuna, što dokazuje da kontinuirano ulažemo u zdravstvo.- naglasio je prilikom predaje ključeva vozila župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić.

Patronažna služba sa svojim timovima kućne njege i palijativne skrbi, važan je segment zdravstvene zaštite jer brine o korisnicima od najranije dobi, od kućnih posjeta rodiljama i bebama pa do održavanja zdravlja naših najstarijih stanovnika. Inače, Zagrebačka županija u zdravstvo ulaže i na druge načine, prije svega u energetsku obnovu, a rebalansom Proračuna koji je u pripremi zdravstvo Zagrebačke županije neće biti zakinuto. – Nastavljamo i dalje prema popisu prioriteta iz prošle godine nabavku neophodne opreme, dok su neke nabave uslijed epidemije stavljene na čekanje. – kazao je ravnatelj Doma zdravlja Zagrebačke županije Većeslav Bergman. Nova će vozila pridonijeti kvaliteti zdravstvene zaštite na području Zagrebačke županije kako bi patronažne sestre sigurnije i brže stizale do svojih korisnika.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno