Poveži se s nama

Vijesti

FOTO Božićna priredba Ekonomske škole

Objavljeno

Učenici i nastavnici Ekonomske škole jednosatnom božićnom priredbom u maloj dvorani Srednjoškolskog centra (petak, 22. prosinca) oprostili su se od odlazeće godine, pozdravili dolazak Božića i Nove 2018. godine te otišli na zimsko ferije. Voditelji priredbe Helena Kolarec i Alen Petrović u početku su pred velikim brojem učenika i nastavničkog osoblja naglasili da je to zajednička priredba učenika i nastavnika, a posebno su u pripremi programa spomenute nastavnice Sanja Mirenić, Mara Matić, Ivančica Kovačić, Snježana Starčević i nastavnik Ivan Veljača te Nina Burić i Marin Čuljak za scenografiju.

Ravnateljica Vesna Brkljačić je u svom prepoznatljivom monologu istakla ono što je Ekonomska škola kvalitetno napravila u 2017. godini i poželjela je da škola i ubuduće prati suvremene tokove školstva i obrazovanja. Program je bio sastavljen od prigodnih božićnih pjesama, igrokaza i recitacija, a izveli su ga: Elizabeta Kolarec, David Marković, Sara Barnjak, školski bend (Laura Jerleković, Leon Dikšić, Marko Kolarec, Gabrijel Grahovac, Juraj Cvetko, Ivan Veljača), Lea Jozić, dramska skupina (Lorena Đujić, Leon Dikšić, Ljubica Jukić, Nika Mihanović, Nika Marković, Ronaldo Baršić), Sara Klobučar i Patricija Breljak. U međuvremenu pojavio se i Djed Mraz da bi darivao poveći dječji vrtić djelatnika Ekonomske škole.

Božićnu priredbu zaključila je Marta Jurenić (4.a) interpretacijom tradicionalne božićne pjesme ”Narodi nam se Kralj nebeski”.

Galerija fotografija

Vijesti

Prijavite štetu od elementarne nepogode

Župan Kožić proglasio elementarnu nepogodu za područje Grada Velike Gorice i Općine Pokupsko

Objavljeno

on

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić proglasio je danas elementarnu nepogodu za područje Velike Gorice i Pokupskog. Naime, tuča koja je padala 12. lipnja nanijela je velike materijalne štete na poljoprivredi i graditeljstvu. Nastalu štetu možete prijaviti do 29. lipnja prijaviti u Upravnom odjelu za poljoprivredu i ruralni razvoj grada Velike Gorice, soba 407.

Više informacija možete dobiti na telefon 01 6269 947.

Nastavi čitati

Vijesti

MIG-ovi nad goričkim nebom

Do četvrtka moguća probijanja zvučnog zida

Objavljeno

on

U okviru planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, piloti aviona MIG-21 će od ponedjeljka do četvrtka između 10 i 15 sati provoditi redovite letačke aktivnosti tijekom kojih se može očekivati probijanje zvučnog zida.

Letovi će se provoditi na području Zagrebačke, Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Sisačko-Moslavačke i Požeško-slavonske županije, na visini iznad 10 tisuća metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera.

Nastavi čitati

Vijesti

Zvonko Kunić i dalje na čelu Gradske organizacije BM 365

Održana 2. redovna skupština

Objavljeno

on

Proteklog petka u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta Velike Gorice održana je 2. redovna izborna skupština Gradske organizacije Bandić Milan 365 stranke rada i solidarnosti Velike Gorice. Za predsjednika Gradske organizacije ponovo je izabran Zvonko Kunić, a za potpredsjednika Ivica Barukčić. Na sjednici je izabrano i Predsjedništvo stranke te Gradski odbor.

Foto: BM 365

„Kako je naglasio predsjednik Zvonko Kunić, povećanjem broja članova Gradskog odbora nastojalo se pokriti cjelokupno područje Velike Gorice od Save do Vukomeričkih gorica.

Podneseno izvješće o radu Gradske organizacije u protekle dvije i pol godine, u kojima je uz dvoje parlamentarne izbore stranka sudjelovala i na lokalnim izborima za Gradsko vijeće Grada Velike Gorice gdje je osvojila 4 mandata, i za Županijsku skupštinu Zagrebačke županije gdje je osvojeno ukupno 8 mandata od kojih su dva velikogorička, članovi stranke su pljeskom jednoglasno prihvatili.

Skup su pozdravili član predsjedništva Dalibor Bastalec, te predsjednik Gradske organizacije Samobor Damir Skok, te tajnica Gradske organizacije Zaprešić Sandra Petrž“, stoji u dopisu Gradske organizacije BM 365.

Nastavi čitati
EUROHERC
MONOKL
SOLARIJIzdvojeno