Poveži se s nama

Crna kronika

Dolijao pljačkaš benzinske, policija za petama njegovom partneru, a zajedno su krali samo ovo

Objavljeno

Policija je otkrila pljačkaše koji su u prosincu dva put opljačkali Ininu benzinsku crpku u Velikoj Mlaki. Početkom i sredinom mjeseca 29-godišnjak i njegov dvije godine mlađi ‘kompanjon’ ukrali su veću količinu različitih cigareta u vrijednosti 20-ak tisuća kuna. Stariji lopov već je smješten u remetinečku ćeliju, dok je drugom policija za petama.

 

„Utvrđeno je da su kaznena djela počinili državljani Bosne i Hercegovine, od kojih je jedan rođen 1987., a drugi 1989. godine. Stariji  je prepraćen pritvorskom nadzorniku i određen mu je pritvor, dok je drugi u bijegu i za njim se traga“, kazao je kriminalist Niko Kuzmanović iz velikogoričke policije.

Crna kronika

Napisano sedam kazni zbog nekorištenja pojasa

Policija jučer pojačano nadzirala pojas, mobitel i dječje sjedalice

Objavljeno

on

Na području Policijske postaje Velika Gorica jučer je provedena preventivno–represivna akcija ‘Pojas, mobitel i dječje sjedalice’. Policija je kaznila šest vozača i jednog putnika zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa.

Nastavi čitati

Crna kronika

Susjed spriječio provalnika u namjeri da uđe u kuću

Kada je shvatio da je uočen, dao je petama vjetra i pobjegao u nepoznato

Objavljeno

on

Kako su dobrosusjedski odnosi važni najbolje govori prošlotjedni događaj koji se dogodio u breškom naselju Opatija. Nepoznati muškarac odlučio je 4. studenog iskoristiti odsutnost ukućana, kako bi provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 54-godišnjakinje. Lopov je kroz dvorište došao do stražnje strane kuće, prišao balkonskim vratima i pokušao ih obiti. U tom trenutku opazio ga je susjed, što je spriječilo provalnika da uđe u kuću. Kada je shvatio da je uočen, lopov je dao petama vjetra i pobjegao u nepoznato.

Nastavi čitati

Crna kronika

U kasnim noćim satima provalio u pečenjaru

Iz blagajne ukrao kovanice

Objavljeno

on

Nepoznati lopov u noći sa subote na nedjelju provalio, između 22 i 7,40 sati ujutro, provalio je u pečenjaru u Ulici Slavka Kolara 2A.

– Nepoznati počinitelj prikladnim predmetom razbio je staklo stijenke prodajnoga pulta i kroz nastali otvor ušao u unutrašnjost. Iz registra blagajne izvršio je potom krađu oko 100 kuna pologa u raznim kovanicama – rekao nam je Nikica Ljubanović iz PP velika Gorica.

Nastavi čitati

Reporter 387 - 24.10.2019.

Facebook

Izdvojeno