Poveži se s nama

HOTNEWS

Dean Klafurić preuzima Goricu, potpisao i Mario Marina

Objavljeno

Dean Klafurić dosadašnji član stručnog stožera All Aina iz UAE, te bivši trener u Dinamu preuzima Goricu. Ova vijest je i službeno potvrđena iz Gorice. Klafurić će tako od srpnja biti prvi čovjek struke u Gorici. Osim Klafurića u Gorici su objavili još jednu lijepu vijest za svoje navijače.

Dean Klafuric.
Photo: Nina Djurdjevic/PIXSELL

Ponajbolji igrač Gorice iz prošle sezone Mario Marina vraća se nazad i potpisao je dvogodišnji Ugovor.  Podsjetimo Marina je zimus otišao iz Gorice u redove BiH prvoligaša Široki Brijeg. Trenutno je redove Gorice napustio samo Benjamin Tatar, a Smoljo se nalazi na pripremama sa Lokomotivom. Iz Gorice najavljuju kako će do kraja mjeseca objaviti i kompletna imena igrača sa kojima će klub krenuti u novu sezonu. Velika želja Gorice bila je i povratak Ivana Preleca danas ponajboljeg trenera u Dinamovoj školi, ali po riječima predsjednika Gorice Nenada Črnka, ova opcija trenutno nije moguća, iako nije ni nemoguća u bližoj budućnosti.

Mario Marina

Zasad uz Klafurića na okupu bi trebao ostati cijeli stručni stožer iz proljeća (Grlić, Škrablin i Klafurić Siniša), a očekuju se i neke od promjena unutar organizacije nogometne škole. U Gorici su najavili kako će dati u novoj sezoni još veću minutažu nekim svojim mladin igračima (Humeljak, Krsnik, Muhar, Sedlaček i Matošević) koji su već u protekloj sezoni imali priliku pokazati se u drugoligaškim utakmicama i sva petorica su zadovoljila zahtjeve struke, a nije isključeno da još netko od mladih skrene pogled struke na sebe. Prema najavama u kadar Gorice bi trebali stići i neki vrlo zanimljivi mladi igrači, ali njihova imena još uvijek nismo mogli doznati.

HOTNEWS

FOTO Polaganjem vijenaca za poginule branitelje započelo obilježavanje Dana grada

Objavljeno

on

Obilježavanje Dana grada Velike Gorice započelo je polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomenika poginulim braniteljima Domovinskog rata.  Počast hrvatskim braniteljima odali su gradonačelnik Dražen Barišić, njegovi zamjenici Ervin Kolarec i Krešimir Ačkar te predstavnici Gradskog vijeća koje je predvodio predsjednik Gradskog vijeća Neven Karas. Vijence i svijeće su položili i članovi obitelji poginulih hrvatskih branitelja, predstavnici braniteljskih udruga, policije, vatrogasaca te predstavnici političkih stranaka i Plemenite opčine Turopoljske.

Galerija fotografija

Nastavi čitati

HOTNEWS

FOTO Dječji kulturni centar iz Albanije gostovao u Velikoj Gorici

Objavljeno

on

11.12.2019. Velika Gorica. Svečani koncert Dječjeg kulturnog centra Grada Skadra iz Albanije. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Vijeće albanske nacionalne manjine Zagrebačke županije, predsjednik Memetali Zenuni Memy, i Zajednica Albanaca Zagrebačke županije ugostila je Dječji kulturni centar Grada Skadra, direktor Kujtim Alija, povodom obilježavanja Dana zastave (Dan državnosti) Republike Albanije. Svečani koncert održan je sinoć u dvorani Gorica Pučkog otvorenog učilišta.

11.12.2019. Velika Gorica. Svečani koncert Dječjeg kulturnog centra Grada Skadra iz Albanije. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Program je vodila (i pjevala) Ketlin Pjalmi, suvoditelj je bio Memy kao i prevoditelj s albanskog na hrvatski jezik i obratno, pozivao je na pozornicu goste odnosno uzvanike koji su imali kraće pozdravne govore. Posjetitelje su pozdravili veleposlanici Albanije i Kosova, v.d. poslanika Sjeverne Makedonije, Hrvoje Frankić, zamjenik župana Zagrebačke županije i Kujtim Alija.

11.12.2019. Velika Gorica. Svečani koncert Dječjeg kulturnog centra Grada Skadra iz Albanije. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Izvođačka ekipa iz Albanije bila je mlada sa odličnim solistima i raznovrsnim koreografijama. Gost koncerta bilo je Kulturno umjetničko društvo Šćitarjevo sa svojom tamburaškom sekcijom, predsjednica Branka Tretinjak. Nakon dvosatnog programa druženje je nastavljeno uz bogati domjenak.

Galerija fotografija

Nastavi čitati

HOTNEWS

VIDEO CITY PULS: “Franjo Tuđman” dobio društvo – Viktorija šalje i razglednice!

Između ostalog, pogledajte kako funkcionira Pučka kuhinja u našem gradu i tko je ovogodišnji rekorder u darivanju krvi. Bili smo na Susretu pučkih kazališta u Buševcu, u novom autobusu HNK Gorice i na rundi košarke!

Objavljeno

on

 

Nastavi čitati

Reporter 388 - 21.11.2019.

Facebook

Izdvojeno