Poveži se s nama

Vijesti

Dan Velike Mlake na blagdan svete Ane

Objavljeno

Povodom blagdana svete Ane, Vijeće mjesnog odbora Velike Mlake, treću godinu za redom organizira obilježavanje Dana Velike Mlake. Proslava je u nedjelju 26.srpnja, a sve počinje u 10,30 sati polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomenika poginulim velikomlačkim braniteljima Domovinskog rata. Nakon toga u 11 slijedi sveta misa. U 15 sati imate priliku zaigrati na belot turniru, a prigodan program je na rasporedu u 17 sati u kojem sudjeluju KUD Velika Mlaka i Slavuj iz Bukevja,  Sučija Velika Mlaka te Plesni klub Barbara.

Sve se održava na istočnom parkiralištu kod Konzuma u ulici Napredak, a od ostalih sadržaja tu je još i izložba Velikomlačkih umjetnika, a moći ćete razgledati  i opremu DVD-a, sudjelovati u natjecanju gađanja iz zračne puške, voziti se u kočiji,  a za najmlađe tu je jahanje na ponijima i naravno, nezaobilazna gastro ponuda te veselica do ranih jutarnjih sati uz Dinacordi – Luna band.

Vijesti

FOTO Sajmište se vraća u normalu, opet nudi sve

Objavljeno

on

22.05.2020. Velika Gorica. Sajmište se vraća u normalu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Prošlog petka (15. svibnja) kada je sajmište bilo ponovo otvoreno ublažavanjem epidemioloških mjera uvedenih zbog epidemije koronavirusa, prometnica od Fabijačićeve do Reciklažnog dvorišta bila je prijepodne ispunjena vozilima, kako parkiranim tako i onima u pokretu.

22.05.2020. Velika Gorica. Sajmište se vraća u normalu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Danas (22. svibnja) spomenuta je prometnica u nekim trenucima bila totalno zakrčena, vozila su bila parkirana na sve strane, slobodnog mjesta ni za lijek. To je bio znak da su se na sajmište vratili prodavači odjeće i obuće, tehničke robe i svega onoga što karakterizira sliku sajmišta svakog petka. Kada tome dodate kupce i znatiželjnike, onda stječete dojam da sve vrije kao u košnici.

22.05.2020. Velika Gorica. Sajmište se vraća u normalu. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Istina, ima još slobodnog prostora za štandove, ali nema sumnje, sajmište se vraća u normalu i opet nudi sve. Ipak, još uvijek dominira velika ponuda flanci povrća i cvijeća te velike količine voća i povrća.

Galerija fotografija

Nastavi čitati

Vijesti

Zagrebačka županija već 24. dan bez novooboljelih od COVID-19

Velika Gorica i susjedne općine i dalje nastavljaju pozitivan niz

Objavljeno

on

Iz Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije izvijestili su kako na području županije nema novooboljelih od bolesti COVID-19. Dobar niz nastavlja se 24 dan zaredom, ali niti danas nema novih ozdravljenja.

Do sada je ozdravilo 116 osoba, a četiri su preminule.

 

Nastavi čitati

Vijesti

FOTO VIJEST Bernardić u Velikoj Gorici

Čelnik SDP-a posjetio goričku tržnicu i obavio kupnju

Objavljeno

on

Predsjednik Socijaldemokratske partije Davor Bernardić u posjetu je Velikoj Gorici. Jutros se družio s Goričankama i Goričanima, a usput je obavio i kupovinu na goričkoj tržnici.

– Stiglo je vrijeme za promjene i novi početak – poručio je Bernardić iz Velike Gorice.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno