Poveži se s nama

Crna kronika

Biciklist naletio na rupu i teško se ozlijedio

Prometna nesreća dogodila se na oštrom zavoju

Objavljeno

U Dubrancu je 51-godišnji biciklist prilikom pada na prometnicu zadobio teške tjelesne ozljede. Iz policije kažu kako je na oštrom zavoju naletio na rupu, nakon čega je i pao s bicikla. Prometna nesreća dogodila se jučer u 17,30 sati.

“51-godišnjak je upravljao biciklom gradskom cestom Ž-104600 u smjeru juga. Dolaskom do broja 42/4  u oštrom zavoju naletio je na rupu na kolniku i pao. Teško ozlijeđenom biciklisti liječnička pomoć pružena je u KBC Zagreb“, izvijestili su iz policije.

Crna kronika

Pronađena Fabia ukradena u Novom Zagrebu

Objavljeno

on

Automobil marke Škoda Fabia zagrebačkih registracija policija je jučer, 28. ožujka, u 15.45 sati pronašla u Lazini Čičkoj u Črnkovcu. Vlasnik automobila je 60-godišnjak, a netko mu ga je ukrao nekoliko dana ranije na području Novog Zagreba.

Nastavi čitati

Crna kronika

Tijelo nepoznatog muškrarca pronađeno u rijeci Savi

Objavljeno

on

Policija javlja kako je jučer, 28. ožujka, u 14.30 sati u Strmecu Bukevskom pronađen leš nepoznate muške osobe. Tijelo je bilo u rijeci Savi, a na njemu nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na kazneno djelo. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Nastavi čitati

Crna kronika

Policija traži svjedoke prometne nesreće u Velikoj Mlaki

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba

Objavljeno

on

U četvrtak, 26. ožujka, u 19.20 sati u Velikoj Mlaki na raskrižju Zagrebačke ulice, Ulice Nikole Kramarića i Industrijske, sudarili su se Ford Focus crne boje i Audi zelene boje. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena jedna osoba.

– Kako bi se utvrdile okolnosti prometne nesreće, molimo svjedoke da se jave u Policijsku postaju Velika Gorica na broj telefona 01/6221-144 ili na 192 – mole iz Policijske postaje Velika Gorica.

Nastavi čitati

Reporter 391 - 12.03.2020.

Facebook

Izdvojeno