Poveži se s nama

Moja županija

Bacanjem vjenčića i bijelih ruža u rijeku Kupu bit će obilježen Dan hrvatskih branitelja Zagrebačke županije

Objavljeno

Dan hrvatskih branitelja Zagrebačke županije bit će obilježen u ponedjeljak, 27. lipnja. Na mostu u Pokupskom županijska delegacija u 10 sati će odati počast svim poginulim braniteljima. U rijeku Kupu bacit će vjenčiće i bijele ruže, a na mostu zapaliti svijeće.

 

Delegaciju će predvoditi župan Stjepan Kožić i zamjenik župana Damir Tomljenović, ujedno i predsjednik Odbora za hrvatske branitelje Zagrebačke županije te predsjednik Županijske skupštine Dražen Bošnjaković.

 

U obrani Republike Hrvatske od 1991. do 1995. godine sudjelovalo je oko 29.400 branitelja s područja Zagrebačke županije. Poginulo je 404, a ranjeno 803 hrvatska branitelja.

 

 

Moja županija

U Zagrebačkoj županiji se nastavlja niz bez novozaraženih

To je 10. dan zaredom da nema novih slučajeva

Objavljeno

on

Danas je 10. dan kako u Zagrebačkoj županiji nema novooboljelih osoba od novog koronavirusa, javlja Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije. Do danas u 11 sati evidentirano je 130 osoba kojima je potvrđena bolest COVID-19. Ukupno su do sada izliječene 123 osobe, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

Moja županija

Zagrebačka županija devet dana bez novooboljelih

Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule

Objavljeno

on

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do danas u 11 sati evidentirano je 130 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o istom broju što znači da na području Zagrebačke županije u posljednjih 9 dana nema novooboljelih. Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

Moja županija

Županijski Zavod za javno zdravstvo: U posljednja 24 sata nema novooboljelih

Brojke su iste kao i jučer

Objavljeno

on

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do 11 sati evidentirano je 130 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o istom broju što znači da na području Zagrebačke županije u posljednja 24 sata nema novooboljelih. Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno