Poveži se s nama

Vijesti

Akcije Doma zdravlja na Tržnom centru!

Objavljeno

Dom zdravlja Velike Gorice tri dana zaredom na Tržnom centru organizira akciju posvećenu vama i vašem zdravlju s naglaskom na besplatne kontrolne preglede.

Današnji dan bio je posvećen starijima. Naime, Glavna skupština Ujedinjenih naroda 1991. godine donijela je rezoluciju kojom se 01.listopada obilježava Međunarodni dan starijih osoba. Glavni nositelj današnje akcije je udruga VG Dijabetičar, a mogli ste provjeriti razinu šećera u krvi, krvni tlak te se posavjetovati s liječnikom.

Sutra od 09 do 12 h imate priliku za besplatno mjerenje očnog tlaka i oštrine vide, te se konzultirati s oftalmologom. Subota će biti posvećena Svjetskom danu srca, pa ćete moći izmjeriti krvni tlak, kolesterol, EKG i posavjetovati se s kardiologom.

Vijesti

COVID-19 ambulanta u goričkom Domu zdravlja prestaje raditi

Objavljeno

on

Zbog povoljne epidemiološke situacije, a sukladno uputi Kriznog stožer Ministarstva zdravstva, Dom zdravlja Zagrebačke županije obustavlja rad izdvojenih ambulanti za pregled bolesnika pod sumnjom na zaraženosti koronavirusom i. Osim ambulante u Velikoj Gorici, prestaju raditi i one u Samobor te Ivanić-Gradu.

U slučaju potrebe Dom zdravlja Zagrebačke županije osigurat će ponovno aktiviranje COVID-19 ambulanti.

Nastavi čitati

Moja županija

Zagrebačka županija devet dana bez novooboljelih

Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule

Objavljeno

on

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do danas u 11 sati evidentirano je 130 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o istom broju što znači da na području Zagrebačke županije u posljednjih 9 dana nema novooboljelih. Do sada su ukupno izliječene 123 osobe, a četiri su preminule.

Nastavi čitati

Crna kronika

Provalili u dva Golfa i ukrali razne dijelove

Automobili su u vlasništvu leasing kuće

Objavljeno

on

Nepoznati počinitelji provalili su u razdoblju od 29. svibnja do 1. lipnja u Šćitarjevu u dva osobna automobila marke VW Golf VII. Vozila su odjavljena te su bez registarskih oznaka, a vlasnik je leasing tvrtka. Iz automobila su provalnici ukrali razne dijelove. Šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna, javlja Policijska uprava zagrebačka.

Nastavi čitati

Reporter 393 - 21.05.2020.

Facebook

Izdvojeno